Десподов: Пълни глупости са, че сме играли симулативно

13 Юни 2022 | 16:55
0 коментара
Спорт
Десподов: Пълни глупости са, че сме играли симулативно

"Тези работи, които се изписаха, че пет-шест човека сме играли симулативно, за да изгоним треньора, това са пълни глупости и не знам кой ги пусна", заяви един от лидерите на националния отбор Кирил Десподов при завръщането на тима от Грузия, където вчера "лъвовете" записаха нулево равенство с домакините.

От началото на месеца България записа равенства със Северна Македония, Гибралтар и Грузия, както и тежка домакинска загуба от грузинците, след която селекционерът на тима Ясен Петров подаде оставка. "Няма да правя оценка, защото не е моя работа, но бих дал слаба оценка. Най-вече трябва да се подобри това, че да се разбере, че когато играеш за България, трябва да играеш с чест и достойнство и да се биеш до последно. Ще опитам да почина 4-5 дни, да се отърся най-вече психически, дълъг лагер, лоши резултати, за финал катастрофа - направо катастрофирахме. Хората има право да хейтят, но като цяло ние българите сме прекалено големи хейтъри", каза Десподов на Летище София.

Играчът на Лудогорец коментира и катастрофата, при която сериозно пострада Тодор Неделев. "Не е коректно да се говори, седях до него, аз успях да видя, че ни удря автобуса, той не можа и го удари. Снощи си говорихме малко с него, каза, че е добре и че му се прибира. Ние му обяснихме, че трябва да постои малко. Радваме се, че всичко мина много бързо, бяхме много притеснени, никой не е спал след тази случка, чакахме до сутринта да кажат дали всичко е наред след операцията. Добре е Тошко, надявам се, че всичко ще се оправи много бързо и ще се върне на терена", обясни Десподов. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP