Десислава Атанасова: Не е нужно да се стига до зрелищни арести на Сидеров и Чуколов

11 Ноември 2015 | 09:10
0 коментара
Политика
Десислава Атанасова: Не е нужно да се стига до зрелищни арести на Сидеров и Чуколов
Ние подкрепяме искането на главния прокурор за сваляне на имунитетите на Волен Сидеров и Десислав Чуколов. Това заяви пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова. По думите ѝ лидерът на "Атака" може да бъде открит и не е нужно да се стига до зрелищни арести."Ние днес ще вземем решение да не препятстваме едно наказателно преследване, нито мярка за неотклонение по адрес на тези двама депутати от "Атака", допълни още тя. Според нея, обществото ще бъде съхранено от други подобни прояви, ако днес се даде разрешение на двете искания на главния прокурор.

"Крайно време е законите да бъдат спазвани от всички, а не някои депутати, които представляват народа, грубо да погазват обществения ред", коментира Десислава Атанасова. По думите ѝ трудно е тепърва да се говори за превъзпитание на двамата народни представители от "Атака".

Припомняме, че парламентът ще реши дали да даде разрешение за задържане под стража на депутатите от „Атака" Волен Сидеров и Десислав Чуколов, както и за снемането на имунитетите на двамата за първото им нахлуване в НАТФИЗ. Искането дойде от главния прокурор Сотир Цацаров, а временната комисия, която трябваше да предложи решение на пленарната зала, прецени, че има основание да се свалят имунитетите им./БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавете Вашия коментар

TOP