Деси Добрева и Ивана са българските звезди на балканското издание на South West Festival в Благоевград през септември

08 Август 2023 | 08:08
0 коментара
Култура
Благоевград
Деси Добрева и Ивана са българските звезди на балканското издание на South West Festival в Благоевград през септември

Вдъхновяващият глас на Деси Добрева ще завладее публиката в Благоевград на South West Festival. Популярната певица ще пее в парк „Македония“ на 8 септември непосредствено преди гръцката изпълнителка от световна величина Деспина Ванди.

 

Певицата на народа Ивана пък ще бъде гост звезда на втората фестивална вечер на 9 септември. Заклетите фенове на балканската музика ще чуят компилация от вечните хитове на Ивана, с които доброто настроение е гарантирано!

 

Същата вечер грандиозният финал на South West Festival ще постави сръбската певица Цеца Величкович, получила награда за най-добър изпълнител на Балканите за всички времена.

Музикалните легенди ще допринесат за неповторимата атмосфера на South West Festival, който тази година е под мотото Balkan Edition.

Билети може да намерите в мрежата на Eventim, както и на касите в зала „Яворов“ и в Информационния център пред зала „22-и септември“!

Цената за стандартен билет за всяка една от вечерите е 20 лева, а за Golden circle – 50 лева.

 

Билети: https://www.eventim.bg/bg/bileti/south-west-festival-2023-blagoevgrad-park-makedoniya-1361148/performance.html?fbclid=IwAR1RsHL9xjai8WYQ7_BJNehNn3s-GpytKRPr2T0X7PnR3nbpgoqqa-zCrNs

Добавете Вашия коментар

TOP