Десетки жители и гости посрещнаха новата година на площада в Симитли

01 Януари 2023 | 11:00
0 коментара
Култура
Десетки жители и гости посрещнаха новата година на площада в Симитли

Преди полунощ, жители и гости на Симитли започнаха да се събират и да изпълват площад „Септември“, за да изпратят заедно старата и да посрещнат новата 2023 година!

 

Празнична бе атмосферата в центъра на града за всички, които празнуваха на площада. Те се поздравяваха за новата година, като си пожелаваха тя да бъде здрава, по-добра, спокойна и успешна.

 

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов, заедно с неговото семейство, председателят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров, служители на общинска администрация и общински съветници, както и много жители и гости на общината, избраха да посрещнат празникът на градския площад.

 

За много веселба и настроение, както и повод за дълги хора, които изпълваха центърът на града, допринесоха песните на нашите приятели Иван Дяков и неговата дъщеря Ивана Дякова, които бяха част от новогодишната програма,заето с танцова формация към ФТА "Веселие" - гр.Симитли. Ангелските им гласове радваха всички празнуващи. Градусите на веселбата бяха покачени и с изпълнението на поп-фолк звездата Лидия.

Добавете Вашия коментар

TOP