Десети ден издирват Ивана от Дупница

02 Март 2024 | 09:54
0 коментара
Общество
Кюстендил
Десети ден издирват Ивана от Дупница

Десети пореден ден ще продължи издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, съобщават от Областната дирекция на полицията в Кюстендил. Досега от момичето не са открити никакви следи.

На терен отново ще бъдат над 100 полицаи, жандармеристи, планински спасители, горски работници. Както и доброволци, които се организират в издирването по поречието на река Джерман. Групата за издирване се организира в мрежите, а стартът на търсенето е в 9 часа.

Идеята е търсенето да бъде основно в района на моста над река Джерман, където тя е била засечена последно от камерите. Периметърът там е много голям и е с гъста трева и бодливи храсти.

Организаторите споделят, че има много хълмчета и дерета. В района има десетки изоставени къщи, които ще се проверят. Някои от местностите и обектите са проверявани по два-три пъти, резултат все още няма.

При тунела на главен път Е-79 и телефона е намерен телефонът на момичето. Раницата пък е оставена по миналия четвъртък на класната ѝ ръководителка в Гимназията по хранително-вкусови и химически технологии. 

Източник: БГНЕС, БНР

Добавете Вашия коментар

TOP