Депутатът рефер Стефан Апостолов е с отлична оценка за двубоя ЦСКА-“Лудогорец“

26 Април 2017 | 09:18
0 коментара
Спорт

Депутатът рефер Стефан Апостолов е с отлична оценка за двубоя ЦСКА-“Лудогорец“. Това е прочитът на действията на симитличанина от страна на съдийския наблюдател на мача Йордан Гулев, в противовес на претенциите към пресния международник и от двата лагера.

Според тълкуванието на Гулев ръката на Паломино в ситуацията за дузпата в полза на червените е била вътре в наказателното поле и решението на Апостолов да посочи бялата точка е коректно. Шампионите недоволстваха и за спестения червен картон на Каранга за удар с лакет в лицето на Моци, а от щаба на домакините поддържаха тезата, че румънският защитник е бил декориран с два жълти картона и е трябвало да бъде изгонен, но съдията е прехвърлил първото предупреждение на друг играч. Видеоповторенията обаче показват, че Моци е получил в единия случай само устна забележка.

Ст. Апостолов беше оневинен от шефовете на СК и за скандалите по време на дебютния му наряд в дербито между двата отбора на 1 април. Тогава за головете от засада на разградчани го отнесе само асистентът Веселин Мишев.

Добавете Вашия коментар

TOP