Депутатът от Реформаторския блок Б. Миланов: Абсолютна лъжа е, че СДС подкрепя Атанас Камбитов за кмет!

09 Октомври 2015 | 08:09
1 коментара
Общество
Депутатът от Реформаторския блок Б. Миланов: Абсолютна лъжа е, че СДС подкрепя Атанас Камбитов за кмет!

„Абсолютна лъжа е твърдението, че СДС подкрепя кандидатурата на Атанас Камбитов за кмет. Националният съвет на СДС е върховният орган между партийните конференции, който е утвърдил всички правила и Устава. Общинската организация на СДС в Благоевград е със 107 членове и нейният председател се казва Давид Сукалински”. Това заяви днес народният представител Борислав Миланов, който е зам. председател на ПГ на РБ в 43-то Народното събрание и зам. главен секретар на СДС.

Давид Сукалински е легитимният председател на СДС, член НС на СДС, и всичко друго е спекулация и опит за манипуалация. „Не може да те няма години и да претендираш за марката на СДС. Това е непочтено!“, добави депутатът.

„СДС в Благоевград е част от Реформаторския блок и подкрепя кандидатурата на Калоян Ханджийски за кмет на община Благоевград”, заяви от своя страна председателят на ОбС на СДС - Благоевград и кандидат за общински съветник Давид Сукалински. „Некоректно е да ни се обяснява кое е автентичното СДС със спекулации. Изявлението, че СДС Благоевград подкрепя Камбитов, е абсолютна лъжа!“, категоричен беше той.

„Недостойно е, защото няма нищо общо с истината”, заяви и кандидатът за кмет на Реформаторския блок в Благоевград Калоян Ханджийски, който определи като евтин опит дезинформацията, че СДС е с ГЕРБ и подкрепя Атанас Камбитов.Струма

Добавени коментари

razlogenin публикува:
09 Октомври 2015 | 09:14
още ле има прозти люде патриоте и запазили човешко в себе си дека да веруаа в тиа лажни за демокрациата,до кога брее

Добавете Вашия коментар

TOP