Депутатът Динев от Петрич става Човек, загубилият Мацурев от Банско срази четворната коалиция

22 Юли 2021 | 18:22
16 коментара
Общество

Петричкият депутат Георги Динев обяви публично в социалната мрежа фейсбук, че да си човек е най - трудната професия в живота.

"Най-трудната професия в живота е да си Човек. Това ще бъде моят мотив и стремеж в работата ми в 46-то Народно събрание", написа  той.

Защо обаче до момента не е бил "човек" в предишните събрания така и не става ясно от публикацията.

Банскалията Александър Мацурев, който пък по една или друга причина е успя да влезе в 46-я парламент, критикува остро новата власт и счита партията си за победител.

"ГЕРБ-СДС спечелихме вота в България. ИТН спечели вота в чужбина. Предстои разглеждането на изборните нарушения, както анализиране по преливането на гласове от ДПС към Станислав Трифонов - ИТН. С подкрепата на ДПС се избра председател на парламента-Ива Митева от партията на Станислав Трифонов - ИТН! Предстои България да бъде управлявана от правителство на чалгата и ДПС", гневно написа той..

"Разделението в обществото и липсата на диалог в партиите са по-дълбоки от всякога! Стана ясно и новото парламентарно мнозинство - ИТН, ДБ, ИБНИ и ДПС. Тройната коалиция стана четворна. Честито на всички “борци” срещу статуквото. Пожелавам успех на 46-то Народно събрание и дано интересите на партиите от протеста не е задкулисие", заяви още Мацурев.

Добавени коментари

До публикува:
23 Юли 2021 | 17:42
Всички който си нямат работа тук сия търсят да пишат само глупост който на човек да мусе отще да отвори pirinsko. com. Отсаветеги хората на мира . Друго нямали какво да пишат в "пиринско" и да се занимавате с клюкарници. Кой какво е казал и прочие.
До Добринищенин публикува:
23 Юли 2021 | 14:56
Можем да преброим на мачя ти и на жена ти любовниците само. Бриндо оти не земете да умрете сички у вас, а ?
Шибил публикува:
23 Юли 2021 | 14:55
Можем да преброим на мачя ти и на жена ти любовниците само. Бриндо оти не земете да умрете сички у вас, а ?
ЧОВЕК публикува:
23 Юли 2021 | 10:24
Какво не разбирате:на диалект,на български,на руски,на френски,на английски-БОКЛУКА си остава БОКЛУК.
Журналиста публикува:
23 Юли 2021 | 09:57
Това му беше на Сашко/и това му е много/.Не се залъгвай,че като си бил депутат си нещо!В този живот по рождение си или нещо или нищо!А ти ,както се вижда от раждането си си нищо!
И аз ЧОВЕК публикува:
23 Юли 2021 | 09:53
Подкрепям написания коментар от "ЧОВЕК". Мацурев сега предстои да види, какво е, като не си скрит зад депутатски панталони и не лъщиш теме хвалейки се, че са те избрали...Да, ама не. Тъпото си е тъпо, а когато е гарнирано с напомпано самочувствие и смешен изказ на неграмотен смотльо, рецептата е това, което стана - от високо, та в песОко....Айде са, Саше да те видим. Некоректен, измамник, който мами хората. Това си ти.
Петрич публикува:
23 Юли 2021 | 09:02
Какъв човек ще ставаш бе гоше пак нечестно си в играта знаеш за какво говоря единствено в Петрич нямаше арестувани за закопуване на гласове
Петрич публикува:
23 Юли 2021 | 09:01
Какъв човек ще ставаш бе гоше пак нечестно си в играта знаеш за какво говоря единствено в Петрич нямаше арестувани за закопуване на гласове
Петрич публикува:
23 Юли 2021 | 00:13
Дано по често да виждаме Динев на трибуната
Писатели публикува:
23 Юли 2021 | 00:07
Пишете на чист БЪЛГАРСКИ език моля става въпрос за човека с първия коментар.
До ЧОВЕК публикува:
22 Юли 2021 | 23:30
Моля Ви, говорете на български език! Не ви разбирам!
Петрич публикува:
22 Юли 2021 | 22:47
Гоше,кога мислиш да сричаш от трибуната на народното събрание?Не говори за ЧОВЕК, много си далеч от значението на тази дума.И на последните избори имаш ФАЛШИВИ ПРЕФЕРЕНЦИИ,питай Лъчезар Асенов Данчев.
БАНСКО Е ГЕРБ! публикува:
22 Юли 2021 | 22:38
Приятели на Герб! Комунистите се опитват да унищожат партията ни и нашия лидер - Бойко Борисов! Те арестуват, разпитват и изтезават нашите кадри! Да покажем на врага че сме силни! Да покажем на врага че сме смели! Нека сме единни в тези трудни времена! Не на страха! ГЕРБ Е ПОБЕДА! ГЕРБ МАЧКА ВРАГА! ГЕРБ ПАК ЩЕ СМЕ НА ВЛАСТ!
Дочо публикува:
22 Юли 2021 | 19:23
Ама Дана си е на мешката мръдане нема! Прост народ! Нема да се управи положението с такива нагли фигури!
Димо Падалски публикува:
22 Юли 2021 | 19:20
Изказване типино в стил “Белега” Само да знаеш че и щерка ти е в същия чьуп! Само че тя никога не беше фактор!
ЧОВЕК публикува:
22 Юли 2021 | 19:08
Не му се сърдете на Сашко той толкова си уме да смета,важно е на файда да е той.Абе УЙО то и на мач едните са по добри ама който вкара повече той бие.Разбра ле се ка сеса чуствали тиа шо ги " канеше" ф офиса какво им е било или ,че го разбереш ага земаа да те риТаа по патишчата людето.До три месеца не че имаш ни дружка ни дружина ,че мааш като просяк.

Добавете Вашия коментар

TOP