Депутатът Димитър Гамишев в Европейския парламент по покана на Евродепутата Андрей Новаков

19 Март 2018 | 20:56
0 коментара
Политика

По покана на евродепутата Андрей Новаков, Народните представители от Благоевградска област Димитър Гамишев, Даниела Савеклиева, Георги Динев и кметовете д-р Атанас Камбитов, Димитър Бръчков и Георги Икономов, са на работно посещение в Брюксел.

"По време на визитата си, се запознахме с работата на Европейския парламент и обсъдихме приоритетите за страната ни. И колко важни са диалозите на местно ниво, с гражданите, за да бъдат по-добре информирани, относно предоставяните възможности от Европейския съюз. Разговаряхме за инвестициите в образованието и насърчаване на местната икономика и предприемачество. Срещнахме се с Ламбърт Ван Нистелрой, който е част от ЕНП и отговаря за европейските структурни фондове и от когото очакваме подкрепа, относно кохезионната политика, с Хейнз-Питър Кнаб, генерален секретар на Европейската Народна Партия, както и с Марлен Симеон, съветник по социална и териториална кохезия в Съвета на европейските общини и региони.
Благодарим им за хубавите думи, които казаха за евродепутата Андрей Новаков, с когото бе разискван и въпросът за европейските програми за инвестиции, за които се очаква да се постигне още по-добро финансиране за страната ни, както и обсъдихме бъдещи инициативи и мероприятия, с цел популяризирането на селския туризъм в региона", публикува в социалната мрежа Фейсбук Народният представител от ПП ГЕРБ Димитър Гамишев.

Добавете Вашия коментар

TOP