Депутатите отново ще разискват Законопроекта за концесиите

07 Юни 2017 | 07:41
0 коментара
Политика

Народното събрание ще разисква през тази седмица отново законопроекта за концесиите. Срещу Закона за концесиите президентът Румен Радев наложи вето дни, след като встъпи в длъжност. Вносителят на промените сега е Данаил Кирилов от ГЕРБ.

Депутатите ще разискват също и Проект на решение за приемане на актуализирана Национална стратегия за развитие на научните изследвания в страната до 2030 г. Народните представители ще приемат и доклад за дейността на Омбудсмана на Република България през 2016 г., както и годишен отчет на Комисията за защита на личните данни за дейността й през 2016 г.

В петък от 9 ч. парламентарният контрол ще продължи с разисквания по питане от народния представител Георги Йорданов към министъра на здравеопазването Николай Петров за стратегията за развитие на лечебните заведения за болнична помощ.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще отговори на депутатите от БСП Корнелия Нинова, Жельо Бойчев и Манол Генов за политиката на МРРБ за изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. /БГНЕС

 

Добавете Вашия коментар

TOP