Депутат напусна ГЕРБ, става независим и се присъединява към партията на Цветанов

24 Февруари 2021 | 22:10
1 коментара
Политика

Владислав Николов напусна парламентарната група на ГЕРБ. Това обяви в началото на заседанието председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, съобщава БТА.

Той е уведомил за решението си ръководството на парламента както и, че се обявява за нечленуващ в парламентарна група. Николов остава в парламента като независим народен представител.

Депутатът се присъединява към партията на Цветан Цветанов – „Републиканци за България”. Николов ще е водач на листата н а политическата сила в Плевен.

Цветанов: Днес повече от всичко се нуждаем от проект, който обединява 

Той е вторият напуснал ГЕРБ след Джема Грозданова, която също се присъедини към формацията на Цветанов.

„Решението да напусна ГЕРБ не е спонтанно, в проекта на Цветанов виждам бъдеще”, коментира пред журналисти Владислав Николов.

„Поел съм към проект, който е също дясно ориентиран, който привлича доста хора, изповядвали идеите и на ГЕРБ, в който виждам енергия, бъдеще, предвидимост”, обясни Николов.

Според него предвидимостта е много важна, за да преценят гражданите дали биха приели тези идеи, политики.

„Преценил съм, че този проект ми харесва, имам доверие на Цветан Цветанов”, подчерта Николов. Според него ГЕРБ също има бъдеще и привърженици.

„Ще се опитам да представя политиките на този проект така, че да достигнат до максимален брой граждани”, увери вече независимият народен представител.

Добавени коментари

Републиканец: публикува:
25 Февруари 2021 | 17:22
"Преобул се Илия - погледнал се - пак в тия!" Той и Цветанов станал "друг"! МРЪСНИЦИ !

Добавете Вашия коментар

TOP