Денят е благоприятен, събуждат се скрити сили според астролозите

09 Септември 2023 | 09:56
0 коментара
Любопитно
България
Денят е благоприятен, събуждат се скрити сили според астролозите

Луната е в знак Рак до 19:37 ч. на 10 септември

Време, което трябва да се отдели за семейството, дома и за грижи за близките хора, създаване на домашен уют и комфортна обстановка. Един от най-добрите способи е приготвянето на общ обяд или вечеря за приятели и роднини.

В дните на Рака хората са много чувствителни и лесно се нараняват. Те се затварят в себе си, потопени в собствения вътрешен свят. Вътрешните преживявания сега са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението става променливо, нестабилно. Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

 

 

Уязвими са стомаха, диафрагмата, гърдите, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система.

Лунен календар: 24-ти лунен ден от 00:57 ч. на 9 септември до 01:56 ч. на 10 септември

Като цяло денят е благоприятен. Пробуждат се скритите сили у нас и в природата. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели.

 

 

 

Време за активност и предприемчивост, начало на важни дела. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно нашите дела. Важно време, към което трябва да се отнасяме с повече отговорност. Ден, в който събираме плодовете от своя труд. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Ден за разрушаване на старото и създаване на ново.

Може да се появят интересни мисли, добри идеи, да се вземат важни решения, да се водят преговори. Всички действия обаче трябва да бъдат внимателно обмислени, тъй като се залага фундамента на бъдещите постижения. Прекрасен ден за творчество, за обучение, за получаване на нови знания. Мисловният процес се активизира, концентрацията се увеличава.

Денят се счита за физиологически тежък. Ден за укрепване на физическото и духовното здраве. Да не се стига до физическа умора. Болестите възникнали днес не са опасни. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Ако сте обидили някого, сега е подходящ момент за извинение, ще го направите с лекота. Добър ден за контакти и завързване на запознанства, за съпружески отношения и любовни срещи.

Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания, има лечебна сила сега. За количеството няма ограничения.

Подстрижката днес или дори само подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

Сънищата, които се сънуват сега, дават указание за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Добавете Вашия коментар

TOP