ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПГ НА ДПС : ДЕНКОВ ИМА НУЖДА ОТ „БАТКОВЦИТЕ“ ДА ГО ПАЗЯТ. ОЦЕНКАТА, ЧЕ НЕ СЕ СПРАВИ, Я ДАДОХА ХОРАТА. ИНТЕРЕСУВА МЕ ЕДИНСТВЕНО ОЦЕНКАТА НА ХОРАТА

30 Ноември 2023 | 12:14
0 коментара
Политика
България
ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПГ НА ДПС : ДЕНКОВ ИМА НУЖДА ОТ  БАТКОВЦИТЕ  ДА ГО ПАЗЯТ. ОЦЕНКАТА, ЧЕ НЕ СЕ СПРАВИ, Я ДАДОХА ХОРАТА. ИНТЕРЕСУВА МЕ ЕДИНСТВЕНО ОЦЕНКАТА НА ХОРАТА

Оценката за всеки политик и партия я дават хората. Те дадоха и оценката си за премиера, че не се справя – шести ден  държавата бедства – сняг, все още има места, в които няма електричество...Справил ли се е премиерът, според вас? Така председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски отвърна на позицията на ПП, че оценката за работата на премиера не била обективна.

А Денков, както виждате, не може сам да се защити, има нужда от „батковците“- Кирил Петков и Асен Василев да го пазят. Защо са го пратили това момченце да си играе в този кабинет? То е немирно и не знае какво да прави с играчките. По – достойно беше те да заемат премиерския пост, а не да пратят човек, който не знае как да управлява, коментира Пеевски.

Денков е тема, която е приключена след три месеца, няма смисъл повече да дискутираме този човек. Той просто не се справи, лаконичен бе председателят на ПГ на ДПС.

Предсрочното сваляне на Денков зависи само от ГЕРБ, защото те са в коалиция, напомни Делян Пеевски.

Ние подкрепяме политики и благодарение на ДПС се случиха много хубави неща за тези 6 месеца, както подкрепяме  предложенията за промени в Конституцията. Никога не сме подкрепяли Денков в цялост – дадохме два гласа за избирането на това правителство, за да може да има това евроатлантическо мнозинство в парламента и да има евроатлантическо правителство, подчерта председателят на ПГ на ДПС.

Оценката за всеки политик и за партията я дават хората. На миналите избори хората дадоха ясна оценка, че ДПС е втора партия в държавата, а това обединение ПП и другите партии, които влизат там са на четвърто място. Това е оценката на хората, напомни Делян Пеевски.

Като председател на ПГ на ДПС мен ме интересува само и единствено оценката на хората, категоричен бе Пеевски.

TOP