Делян Пеевски, председател на ДПС: Честит Рамазан Байрам! Да превърнем положителната енергия на този свещен празник в двигател за ново начало на модерна и европейска България

10 Април 2024 | 08:11
0 коментара
Общество
България
Делян Пеевски, председател на ДПС: Честит Рамазан Байрам! Да превърнем положителната енергия на този свещен празник в двигател за ново начало на модерна и европейска България

Честит Рамазан Байрам, скъпи братя и сестри мюсюлмани!
Нека в този прекрасен празничен ден отворим сърцата си за светлината на празника, който ни учи да се събираме, а не да се разделяме.
Ние сме силни със своите ценности и единство. И смели, отстоявайки националните каузи!
Да превърнем положителната енергия, която се събра в този свещен празник в двигател за полагане на ново начало на модерна и европейска България.
Пожелавам на всички вас и вашите семейства здраве, щастие и благодат!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Delyan Peevski, HÖH Genel Başkanı: Ramazan Bayramınız mübarek olsun! Bu mübarek günlerde biriken pozitif enerjiyi, modern ve Avrupai standartlarda bir Bulgaristan için yeni bir başlangıca dönüştürme konusundaki kararlılığımızı pekiştirelim.
Ramazan Bayramınız mübarek olsun!
Sevgili Müslüman kardeşlerim, Ramazan ayının mübarek sonuna geldiğimiz bugünde, bir kez daha birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirmek için bir araya geliyoruz.
Bu mübarek bayram gününde, birlikte olmanın ve birlikte kutlamanın huzurunu yaşarken, ayrılıkların değil birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha hatırlıyoruz.
Değerlerimize sıkı sıkıya sarılarak, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece güçlü olacağımızı unutmamalıyız. Milli davalarımıza sahip çıkarken de cesur olmalıyız.
Bu mübarek günlerde biriken pozitif enerjiyi, modern ve Avrupai standartlarda bir Bulgaristan için yeni bir başlangıca dönüştürme konusundaki kararlılığımızı pekiştirelim.
Sizlere ve ailelerinize sağlık, mutluluk ve bereket dolu bir bayram diliyorum!

Добавете Вашия коментар

TOP