Делян Добрев: ПП взеха главата на Росен Желязков, за да потулят връзката на Асен Василев с контрабандистите

25 Април 2024 | 23:05
0 коментара
Политика
България
Делян Добрев: ПП взеха главата на Росен Желязков, за да потулят връзката на Асен Василев с контрабандистите

Знаете ли защо ПП поискаха на формално основание оставката на Росен Желязков? Заради кризисен ПР. Перфектен кризисен ПР! Това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по енергетика Делян Добрев.

 

Припомняме, че вчера от ПП-ДБ внесоха искане за оставката на председателя на НС Росен Желязков.

Днес той бе отстранен от поста.

 

Ето какво още пише Добрев по темата:

 

"Какво стана вчера?

Стана ясно, че контрабандистите Марин и Стефан са ходили на крака в кабинета на Асен Василев в МФ цели 3 пъти! Били са съпровождани от личния шофьор и охранител на Асен Василев, без да се записват в регистъра на входа. Какво са правили при Асен Василев? Носили ли са нещо, вземали ли са нещо, той ли ги е запознал с Банкова (обвинената шефка на митниците) или те са му я предложили? Ако за главния секретар Коцев има часовник, какво ли ще има за финансовия министър? Може би пудел? Или пудел с пачки?

 

Всъщност, колко пудела са необходими за да пренесат пачките на финансовия министър? Той не ги познавал тия контрабандисти... Да бе, да! Те са влизали в министерството 3 пъти с личния му шофьор сигурно само, за да ползват тоалетната. Групово! 3 пъти! Та, скъпи приятели, поискаха и взеха главата на Росен Желязков, за да потулят връзката между Асен Василев и контрабандистите.

 

Медиите захапаха кукичката и темата се потули. Надявам се обаче от компетентните органи да не спят и тази воняща история да се разрови до дъно (или по-скоро до върха)".

Добавете Вашия коментар

TOP