Делегация на "Възраждане" е в Москва по покана на управляващата партия "Единна Русия"

20 Февруари 2024 | 09:01
2 коментара
Политика
България
Делегация на Възраждане е в Москва по покана на управляващата партия Единна Русия

Делегация от депутати на "Възраждане" е в Москва по покана на управляващата партия "Единна Русия", но тя не е обявена от партията на официални ѝ сайт или в профила ѝ във "Фейсбук".

 

За срещите ѝ се разбра от съобщение на Дипломатическата академия към външното министерство на Руската федерация, което разпространи и снимка, на която са Ангел Георгиев, Коста Стоянов Ивелин Първанов. Те позират със зам.-ректора по научната работа Олег Карпович, с когото са се срещали и пожелали на академията "по-нататъшни успехи и нови постижения", пише "Дневник".

 

Карпович им предложил да изпратят статии за списанията "Дипломатическа служба и практика" и "Вестник на учените международници". След което им връчил новата Концепция за външната политика на Русия от март 2023 г., в която между другото страната се обявява за Държава-цивилизация.

 

България е смятана от Москва за "неприятелска държава" и се говори за борба за "пълен отказ на такива държави и техните обединения [имат се предвид НАТО, ЕС и Съвета на Европа] от антируския курс". За Европа в този документ е записано, че повечето държави в Европа провеждат агресивна политика спрямо Русия, насочена към създаване на заплахи за сигурността и суверенитета на Руската федерация, получаване на едностранни икономически преимущества, подкопаване вътрешнополитическата стабилност и размиване на традиционните руски духовно-нравствени ценности".

 

"Възраждане" се обявява за това България да напусне НАТО.

Добавени коментари

рашка говняшка публикува:
20 Февруари 2024 | 15:42
п.уткинолизците са на отчет и на рашистки минет!
Е, и? публикува:
20 Февруари 2024 | 10:21
Какво правят там тия "патреоте"? Искат да ни набутат отново в лапите на мечката,а след това ще ни изпращат безплатно в празната килия на Навални.А там празни килии бол!

Добавете Вашия коментар

TOP