Децата на Симитли зарадваха своите близки и приятели с празничен концерт по повод 1-ви юни

02 Юни 2022 | 10:26
0 коментара
Култура
Децата на Симитли зарадваха своите близки и приятели с празничен концерт по повод 1-ви юни

Няма по – красив и цветен празник от онзи, който е създаден от деца за деца – това доказаха днес възпитаниците на Ансамбъл "Веселие" и школите към НЧ "Св. Климент Охридски" с ръководители Калина и Любомир Марянски, които по повод 1-ви юни бяха подготвили невероятен концерт.

 

С песни и танци, с много талант и артистизъм се изпълни площад „Септември“ и сцената, разположена на него. Най – малките жители на Община Симитли за пореден път доказаха, че са най – красивите, най – можещите и най – талантливите деца в България. Нашите деца могат да пеят и танцуват, могат да се забавляват така, както никъде другаде не могат.

 

Невероятното шоу, сътворено от децата и техните ръководители имаха възможността да наблюдават не само техните родители и приятели, но също така кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, зам.-кметовете на общината, председателят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров и служители на Общинска администрация, много от които родители на талантливите деца, които се изявиха на сцената.

 

След края на концерта – малчуганите имаха възможността да продължат празника си в Симитли, където ги очакваше прекрасен надуваем замък и още много други любопитни и най – вече любими на децата атракции и забавления.

Добавете Вашия коментар

TOP