Деца от Симитли помагат на болния Станислав с благотворителна закуска

15 Април 2019 | 11:53
0 коментара
Общество

Кексчета, кифлички, банички, бисквитки… всичко, приготвено у дома. Всичко замесено с много любов и вяра в доброто.

Децата в Симитли днес купуват за закуска в голямото междучасие

Всяка мама, много баби правиха неделя следобед нещо вкусно за детето и внучето, което да занесат за благотворителния базар в училище.

И първа смяна, и втора смяна децата в училището в Симитли, пазаруват днес нещо за хапване в голямото междучасие от благотворителния базар. Нищо няма цена: нито парчето какаов кекс, нито баничките със сиренце. Парите, който колкото остави, се събират в кутия, а кутията събира парите за операцията на Станислав Ильовски.

Децата ни са активни в доброволческата кампания „Пролет за Станислав“. Още няколко дни имаме време, за да съберем, с общи усилия и добрина, парите за операцията на Станислав.

В СРЯДА, 17-ти април, БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯТ КУЛИНАРЕН БАЗАР ще бъде на центъра на град Симитли – на ПЛОЩАДА, в 12.00 часа – КУПИ нещо за хапване и ДАРИ пари за Станислав. В петък ще има и голям благотворителен концерт част от акцията ни за доброто „пролет за Станислав“ .

Станислав  се нуждае спешно от сумата от 20 хиляди лева за лечение в Турция. Почти половината вече са събрани. Добър пример на старта на кампанията даде депутатът ни Стефан Апостолов, който дари хонорара си от мач за кампанията „Пролет за Станислав“.

Станислав Ильовски е 24-годишен, заболяването му е, на разбираем език за всеки, увреждане на крайниците, което увреждане не позволява самостоятелни движения. Сега за Станислав има надежда, преди месец в клиника –WV Hospital в Турция, Истанбул е направено първото вливане на стволови клетки на Станислав.

Това му дава изключителен шанс за значително подобрение.

На 22-ри април предстои ново вливане, чието въздействие ще е решаващо за следващите. За това събираме парите.

Добавете Вашия коментар

TOP