Деца нарязоха гумите на седем автомобила

05 Октомври 2022 | 14:32
0 коментара
Криминално
Деца нарязоха гумите на седем автомобила

Три деца на 10 и 11 години са установени за вандалски прояви в Пазарджик. В рамките на едно денонощие били получени четири сигнала за извършени серия от вандалски прояви на територията на града. Неизвестни спукали общо седем гуми на паркирани в различни квартали на града леки автомобили.

Прочетете ощеАнести Тимчев: 6-метрова вълна може да залее Пловдив, ако Марица не се почисти спешно Пламен Райчев: Избрахме най-добрия вариант за Водната палата, може и да на е три нива, но кой ще го плати? Пробивът под Водната палата започна с напрежение и протест Полицаи от 6-то РПУ издирват сериен убиец на котки Трафикът в Пловдив: 6 критични точки, които да избягвате, а лошите новини тепърва предстоят

Собственици на возилата са три жени и един мъж, всичките от Пазарджик. С разследването незабавно се заели полицаи, които за по-малко от денонощие успели да установят самоличността на извършителите. Станало ясно, че това са трима тийнейджъри на 10 и 11 години, всичките жители на квартал „Изток“. Размерът на щетите нанесени на собствениците на автомобилите са в процес на изясняване.

Спрямо малолетните са образувани преписки, които ще бъдат изпратени на Районната прокуратура в Пазарджик.

Добавете Вашия коментар

TOP