Деца и кмет шариха яйца на Велики четвъртък в Брежани

05 Април 2018 | 19:24
1 коментара
Култура

Пъстри яйчица украсиха на Велики четвъртък децата от детската градина в село Брежани.
 
Заедно с кмета  на селото Благой Стефанов, по-големи каки и батковци на малките, майки и баби обагриха първите великденски яйца.
 
Весел празник за всички се получи в детското заведение, много усмивки предизвикаха малките изцапани ръчички на дечицата щастливи от факта, че днешният ден е споделен със семейството в детската градина.
 
Презентация за най- големия християнски празник поднесоха учителките на децата, като ги запознаха с всички обичаи и поверия, свързани с Възкресението Христово.
 
След като с общи усилия яйцата бяха украсени, малки кошнички изработени от същите малки ръчички очакваха да бъдат напълнени с красиви изобретения на изкуството. Весели великденски празници си пожелаха всички и много усмивки заедно.

Добавени коментари

VICTORIA EMMANUEL публикува:
05 Април 2018 | 19:33
заем! заем! кредит!!!Търсите ли за почтен и акредитирани частен заем компания, която предоставя заеми за живота възможност.Ние предлагаме всички видове кредити в много бързо и лесен начин, лични заеми, кола заеми, ипотечни кредити, Студентски кредити, бизнес кредити, инвестиционни кредити, дълг консолидация и много повече.Са били отхвърлени от банки и други финансови институции?Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Не изглеждат повече като ние сме тук, за да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото.Ние да кредитира средства на лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2 %.Няма осигурителен номер се изисква и не кредитна проверка изисква, 100 % гарантирана.Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждни и поддържащо помощ и ние ще се радваме да ви предложим един заем.След това ни изпратете имейл на: ([email protected]) да кандидатстват за заем

Добавете Вашия коментар

TOP