Даниела Савеклиева, ПП ГЕРБ: Партийните ни структури са в кондиция и с нагласата за спечелване на изборите през 2019 г.

28 Декември 2018 | 06:47
0 коментара
Политика

2019 ще бъде годината на изборите, тъй като предстои вот за Европейския парламент, но и местен такъв. Това каза народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева по време на пресконференция, съобщава Фокус.

Савеклиева коментира, че много често обикаля областта като отбеляза, че всички партийни структури на ГЕРБ са в кондиция и с нагласата за спечелване на изборите.

„Редно е да отбележа, че имаме трима представители в Европейския парламент – Мария Габриел, която е ѝ еврокомисар по цифрова икономика и цифрово общество; Андрей Новаков и Асим Адемов. Все млади хора, които много отговорно вършат своята работа, затова смятам, че те отново ще намерят място в листата ни за Европейските избори. След това предстоят местни избори и аз съм много горда, че имаме успешни кметове, всеки от които доказа, че работи за общината, която ръководи“, заяви Савеклиева.

По думите ѝ д-р Атанас Камбитов е неоспорим претендент за следващ мандат, тъй като е много активен по отношение на общината ѝ нейното благоустрояване, както и с развитието на спорта и спортната инфраструктура.

„Кметовете на Петрич и Сандански – Димитър Бръчков и Кирил Котев са млади, първи мандат, но работят много сериозно. Кметовете на Банско и Разлог – Георги Икономов и Красимир Герчев, също са много успешни и съвсем естествено мисля, че те ще са нашите кандидати и за следващите избори. Мисля, че е излишно да казвам за кмета на Симитли Апостол Апостолов, който също е без конкуренция. Той съумява чрез много усилия, които полага за привличането на европейски средства, да промени общината, така че тя да бъде на едно сериозно ниво“, каза Савеклиева.

Тя подчерта, че амбицията на ПП ГЕРБ е да има кметове и в други общини от областта като добави, че именно в тази посока ще бъдат насочени усилията на партията по време на предстоящите местни избори.

Добавете Вашия коментар

TOP