Даниела Савеклиева: ГЕРБ разшири влиянието си в Пиринско

06 Ноември 2015 | 19:56
1 коментара
Общество
Даниела Савеклиева: ГЕРБ разшири влиянието си в Пиринско

И през следващите 4 години ГЕРБ ще се стреми да прилага модерен подход в местното самоуправление на територията на Благоевградска област. Това заяви народният представител и областен координатор на партията в Пиринско Даниела Савеклиева по време на официална среща с медиите днес. Целта бе да се представят новоизбраните общински кметове от ПП ГЕРБ в областта – Атанас Камбитов на Благоевград, Георги Икономов на Банско, Кирил Котев на Сандански и Димитър Бръчков на Петрич, и да се подчертаят бъдещите насоки, върху които ще се работи през предстоящия мандат. 

ГЕРБ продължава да е водеща политическа сила в област Благоевград. Това показват резултатите, постигнати от управляващата партия на последните местни избори, според отчета на областния координатор на партията и народен представител Даниела Савеклиева.

„За ПП ГЕРБ са гласували 74 073 от избирателите в областта, което е над 42%. ГЕРБ разшири влиянието си в общинската власт в областта и вече има петима общински кметове плюс един, който сме подкрепили – кметът на Симитли Апостол Апостолов.

Атанас Камбитов спечели убедително още на първи тур в Благоевград с 58.03%.

Георги Икономов също спечели на първи тур в Банско.

Изключително ценна и важна беше победата на кандидата ни за кмет в Петрич – Димитър Бръчков. На втори тур за него гласуваха близо 2400 избиратели повече от колкото за дългогодишния кмет на общината Вельо Илиев.

Сериозна беше битката и в Сандански, където ГЕРБ също извоюва победа за жителите на общината. Аз вярвам, че новият кмет Кирил Котев ще оправдае доверието на гласувалите му доверие избиратели, който победи на балотажа с над 5000 гласа също дългогодишния управник Андон Тотев.

Другият ни успешен кмет е новият-стар кмет на Разлог – Красимир Герчев“, анализира на кратко резултатите от изборите Даниела Савеклиева. Тя също така уточни, че ПП ГЕРБ има избрани 76 общински съветници и 36 кметове на кметства в областта.

На пресконференцията Даниела  Савеклиева благодари на кметовете на Благоевград, Банско и Разлог, които са дали добър пример за управление през последните 4 години.Е79

Добавени коментари

Член публикува:
08 Ноември 2015 | 15:34
ДА!РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИДИМИ!ЦЕНАТА-СЪЩО!И НАЧИНА НА ПОБЕДАТА НЕ Е ТАЙНА-ВИДЯ СЕ!ЗА ЖИВОТ НА МАРС ОЩЕ НЕ Е ДОКАЗАНО ДАЛИ ИМА,НО ТУК СЪС СИГУРНОСТ-НЯМА!

Добавете Вашия коментар

TOP