Даниела Савеклиева е новият общински лидер на ГЕРБ в Благоевград

05 Февруари 2023 | 09:27
23 коментара
Политика
Даниела Савеклиева е новият общински лидер на ГЕРБ в Благоевград

Даниела Савеклиева бе избрана за нов общински лидер на ПП ГЕРБ – Благоевград, след като от мястото бе свалена бившата шефка на ВиК – Благоевград инж. Росица Димитрова.

Инж. Димитрова пък ще бъде координатор на Жени ГЕРБ – Благоевград, стана ясно след вчерашното заседание на областния съвет на ГЕРБ.

Друга любопитна новина е, че Даниела Савеклиева ще бъде и кандидат за депутат на предсрочните парламентарни избори, като ще заеме второ място, след водача на 1-ви МИР.

Рокадата в общинската структура на ГЕРБ е изненада за десетки членове и симпатизанти на партията, които са готови да напуснат партията на Борисов в знак на протест.

Даниела Савеклиева е човек с опит в политиката, тъй като тя бе и областен координатор на ГЕРБ в Пиринско и депутат в три народни събрания, като в едно от тях бе и зам.-председател.

В ГЕРБ – Благоевград са категорични, че като общински ръководител, Даниела Савеклиева ще предизвика вълна от недоволство, натрупано от години, като тя бе една от най-приближените жени на Цветан Цветанов.

Под сурдинка в Благоевград се коментира, че тя заства на този пост след уговорка между съпругът й топ ченгето В. Савеклиев и кмета Илко Стоянов, които са убедили Борисов, че тя ще се активира и ще намери място в следващия парламент, защото вече е доказала, че знае и може!

ГЕРБ-Благоевград се разцепи тотално заради задкулисните игри, "ЗА" или "ПРОТИВ" подкрепа на Илко Стоянов за кмет на Благоевград. Крилото на Даниела Савеклиева е "ЗА" подкрепа на Илко Стоянов, а останалия електорат, който гравитира около Росица Димитрова и общинските съветници са "ПРОТИВ" ГЕРБ да подкрепи Стоянов за кмет на областния град.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

Клатик Урко публикува:
06 Февруари 2023 | 11:30
Дани ке си я сложам на ку-ро!
КОЛЕ публикува:
06 Февруари 2023 | 10:04
АКО ГИ НЯМАШЕ ГЕРБ В ПАРЛАМЕНТА,ЩЕШЕ ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО
Иван публикува:
06 Февруари 2023 | 08:50
какви преференциии бе идиоти дана нема да има гласове бе вие добре ли сте тя сега ще види че това не е герб както беше едно време стройсе преброй се сега ще види разликата а по между другота на дана проблемите и идват от баджанака на цветанов. а мажлето на дана владе кефала на колко хора расипа живота чрез полицията не е истина.
До до ицо публикува:
05 Февруари 2023 | 18:19
Е чакай да видим колко преференции ще изкара Дана. Интересно, ако са по-малко.
Бебо публикува:
05 Февруари 2023 | 17:45
БОЙКО БОРИСОВ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧУ В БЛАГОЕВГРАД НЯМА ВЕЧЕ ГЕРБ.ШАНТАВОТО Е ЧЕ ТЕЗИ ДВАМАТА НОВАКОВ И САВЕКЛИЕВА НЕ МОГАТ ДА ОПРАВЯТ ОБЛАСТНИЯ ГРАД А ТИЧАТ ДА ОПРАВЯТ ОБЛАСТТА.НОВАКОВ СЕ ПОКАЗА КАТО ПЪЛЕН ДИЛЕТАНТ НИЩО НЕ РАЗБИРАЩ ОТ ОРГАНИЗАЦИОННА РАБОТА И НАЙ-ЛОШОТО Е ЧЕ Е ПЪЛЕН ИНТРИГАНТ.В ПЕТРИЧ ТИЧА ДА ЛАНСИРА ГЕОРГИ ДИНЕВ,КОЙТО Е ЕДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ И ГО ПРОТИВОПОСТАВЯ НА КМЕТА БРЪЧКОВ,А В РАЗЛОГ ТИЧА ПРИ СВАЛЕНИЕ ОТ КПКОНПИ ВЕЧЕБИВШ КМЕТ ГЕРЧЕВ И ГО ПРОТИВОПОСТАВЯ НА ДВАМАТА ЗАМ.КМЕТОВЕ.ТРАГЕДИЯ Е,ЧЕ ТОВОА Е МАТЕРИАЛА НА ГЕРБ И ЗА ГАРНИТУРА КАФЯВИЯ ИЛКО СТОЯНОВ.ДА ВИ Е ЧЕСТИТО И СТИГА ВИ ВЕЧЕ!
Филип публикува:
05 Февруари 2023 | 17:19
Илко Стоянов защо присъства на събрания на ГЕРБ където се решават важни кадрови промени в партията. Как може тоя човек да присъства та нали до вчера ходеше на протести в софия и искаше оставката на Борисов и ГЕРБ. А днес същия сред първите в ГЕРБ Блгоевград. Какво става това нормално ли е. Има ли някой информация илко дали се води още член на ИТН.
До неграмотния списувач! публикува:
05 Февруари 2023 | 16:48
Пише се “Убедили“, а не “Обедили“, простако! Марш обратно в ЮЗУ да си доучиш! Аман от “калинки“!
До Ицо публикува:
05 Февруари 2023 | 16:47
Колкото Росица пое отговорност като изкара само 1600 гласа
Локо публикува:
05 Февруари 2023 | 15:53
Герб са в историята. Дали ще издикат кмет от техните, дали ще подкрепят някого, няма значрние. Те са символ на корупция и безнаказаност. Никога няма да се върнат на власт.
Уауу публикува:
05 Февруари 2023 | 15:49
И Динка Бърдарева се е осъзнала не е в офисо на Герб вече момечето си е нашла друга работица
Запознат публикува:
05 Февруари 2023 | 14:24
Илко е бил на срещата с Андрей Даниела и ....... от ГЕРБ ли е вече Илко. Слави Трифонов знаели какви ги върши кмета на ИТН. Предател
БСП публикува:
05 Февруари 2023 | 13:08
Издигнете Илко:)
бесен публикува:
05 Февруари 2023 | 12:14
От централата на ГЕРБ въобще не си знаят местната структура и какви са настроенията на членове и симпатизанти на ГЕРБ Благоевград. Издигането на Илко Камбитов и трета поредна загуба на местни избори ще е край на партийната структура в областния град.
Сикаджийска Мутра публикува:
05 Февруари 2023 | 12:14
Корумпирани/крадливи типове и типовици
До ГЕРБ Банско публикува:
05 Февруари 2023 | 11:07
И Гошо Икономов мисли като теб!
До ГЕРБ Банско публикува:
05 Февруари 2023 | 10:50
Скрий се бе клоун. Пишеш едни и същи глупости на всички избори. Оставаш в историята
ГЕРБ Банско публикува:
05 Февруари 2023 | 10:38
Приятели на ГЕРБ, приятели на Банско! най верният човек на генерал Борисов в Благоевградско е нашият лидер и бъдещ кмет Александър Мацурев! Човек с опит, образование и интелект, през годините Мацурев е доказал че ЗНАЕ и МОЖЕ! Мацурев - логичният избор на Банско!
Abadon публикува:
05 Февруари 2023 | 10:35
Dana sa kak ke ide pri Mario bogdanov za pomosh nali tq go preeba s ohranata na vik I Dade na banzai I emil e sa da vidi kaka Dana kak sicko na toq svqt se vrashta. Mario I dafe Sega shte I pokajat nomera
от Благоевград публикува:
05 Февруари 2023 | 10:14
"Гласувай за ГЕРБ с отвращение!" Даниела Савеклиева Всичко останало е излишно.
ГЕРБ-Благоевград събира подписка за отстраняването на Даниела Савеклиева и Андрей Новаков. публикува:
05 Февруари 2023 | 10:01
ГЕРБ-Благоевград събира подписка за отстраняването на Даниела Савеклиева и Андрей Новаков!
Йордан Андонов публикува:
05 Февруари 2023 | 10:00
Благодарение на "отличниците-лобисти" и "вещи социолози и познавачи" на политическите процеси в Благоевград Андрей Новаков и Даниела Савеклиева и с активното съдействие на напусналия преди години партията Костадин Хаджигаев, ГЕРБ Благоевград ще участва на частичните избори за кмет, колкото и националният отбор на България участва на европейското по футбол - само като зрители. Горните трима причиниха незаслужен срам и обида на всички членове на структурата в града, която трябваше да преглътне натрапването на изключително спорна и чужда фигура за нас като кандидат-кмет Андон Тодров а към днешна дата и Илко Стоянов, подкрепени от ГЕРБ ... !
ГЕРБ Благоевград център публикува:
05 Февруари 2023 | 09:50
Може да се изброява дълго, но няма смисъл. Изводът е простичък. Или някой много лошо заблуждава Борисов, или ГЕРБ насила иска да загуби местната власт или Борисов просто е ршил по естествен път да затрие всичко това което сме градили с години. Хората са казали със стари ку.ви нов бърдак не се прави. Това ни отвръщава и сме готови да напуснем ГЕРБ дори ще се замислим дали въобще ще отидем да гласуваме. Намирисва на номера и вероятно си има цена. Категорично ГЕРБ Благоевград сме срещу Савеклиева и Илко Стоянов.
Ицо публикува:
05 Февруари 2023 | 09:40
Падение! Савеклиева може ли да поеме липма отговорнст, ако Стоянов не спечели? Готова ли е да напусне ГЕРБ, след местните избори? Ако е така, сме готови да го издигат тоя палячо, но поне веднъж за винаги да се отървем и от него и от нея. Загубата ще я преживеем някак.

Добавете Вашия коментар

TOP