Даниела Савеклиева: Делян Добрев е човек с висок морал, а „другарите” от БСП с лъжи и клевети елиминират достойните

02 Октомври 2017 | 13:21
5 коментара
Общество

Делян Добрев е човек с висок морал, подаването на оставка е акт, който доказва това. Ние от ГЕРБ в Благоевградска област категорично се противопоставяме на опитите на БСП с манипулации, интриги, активни мероприятия да очернят колегата ни, затова призоваваме цетралното ръководство на партията да не приема оставката на Делян.

Това каза на нарочна пресконференция днес областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева.

Тя подчерта, че Добрев е доказан експерт и професионалист , политик достоен за уважение, затова колегите й от цялата област, 14-те общински ръководства на партията и симпатизанти са заявили пълната си подкрепа и застават зад него.

„Само така, заедно и единни, можем да дадем отпор на практиката на „другарите” от БСП с лъжи и клевети да елиминират достойните. Убедени сме, че Делян ще докаже истината в съда, а ние от ГЕРБ в Благоевградска област ще го подкрепим в неговата битка”, каза още Савеклиева.

Тя призовава кметът на Хасково Добри Беливанов да постъпи честно и да подаде оставка след като политическата подкрепа за него е изчерпана.

Кметът на областния град на Благоевградска област д-р Атанас Камбитов също заяви подкрепа за Делян Добрев.

„Деляне, оставката е достойна постъпка. Приемам я, но ако е поискана от хората, които са ти гласували доверие. В случая не е така. Не се поддавай на манипулации! Приятел си ми от много години и се гордея с това! Има още много какво да дадеш!”, бяха думите на д-р Камбитов.

Добавени коментари

Рептили публикува:
02 Октомври 2017 | 22:14
Ама разбира се, че Добрев е с "висок морал", бе. Колкото е по-висок морала, толкова "по-морално" се работи с големите пари. И така е - ДОСТОЕН ЧОВЕК, погрижил се е добре за "отбора" си - из нета вече върви информация за превъртени или прибрани около 100 милиона лева. Браво. И на г-жа Савеклиева браво - тя се грижи за морала, браво. И на г-н Камбитов също - браво! ------------------------- ДА ВИДИМ ОБАЧЕ - КОЙ ИМ Е ШЕФА: ЦВЕТАНОВ, който разпореди да се възхвалява дерибейството на Добрев. -------------- ИЛИ БОРИСОВ, който би шута на същия Добрев, ... когато вземат да се разцепват. ------------ За следващата пресконференция - ДЕПУТАТКАТА САВЕКЛИЕВА ДА КАЖЕ - КАКВИ ИНВЕСТИЦИИ СА НАПРАВЕНИ В БЛАГОЕВГРАДСКА ОБЛАСТ/града ОТКАКТО ТЯ Е ДЕПУТАТ, КОЛКО НОВИ ПРЕДПРИЯТИЯ СА РАЗКРИТИ В ОБЛАСТТА/града, КОЛКО НОВИ РАБОТНИ МЕСТА СА РАЗКРИТИ ПРЕЗ НЕЙНОТО МАНДАТСТВАНЕ, И С КОЛКО АДЖЕБА СЕ Е ПОВИШИЛ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ ЗА ХОРАТА ОТ БЛАГОЕВГРАДСКА ОБЛАСТ? ЗА ПО-ЯСНО - С КОЛКО СЕ ПОВИШИ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА В БЛАГОЕВГРАДСКА ОБЛАСТ ОТКАКТО ТЯ Е "НАРОДЕН" ПРЕДСТАВИТЕЛ? За личният й принос за региона, няма да питаме..
"Висок" морал публикува:
02 Октомври 2017 | 18:04
Е па колко да е висок тоя морал - кой го измери?-Гербаджии!Те винаги са над другите.От едно тесто са замесени с комунистите,а сега ще се изедат кой е по- по- най.Моралът му не е по-висок от на другите гербаджии - не повече от метър!
Запетайка публикува:
02 Октомври 2017 | 17:47
"Браво на момчето", а на другите? И на тях БРАВО!Ето,така се защитават интересите на партията!Така ще се задържат гербаджии на власт още дълго!Като се не признават НИКОГА за виновни.Виновни са "другите",но не и те!
! публикува:
02 Октомври 2017 | 14:29
Подкрепа за Добрев!
питанка публикува:
02 Октомври 2017 | 13:58
Абе за морала съм съгласен, щом момчето има доблестта да се подаде оставките отвсякъде , може и да е така, Ама назначенията факт ли са, роднинските връзки- факт ли са, приятелските тоже, е какви лъжи , рода ли са или-не, кум и кумашин ли са- или не... стига разлайвайте кучетата, момчето постъпи достойно... иначе и червените са същите като вас, и насвсякъде е така..........айде и тука.....кучки, мишки,порйчки, санирания търговия с влияние. в един град всички се знаем.......кой кум, кой сват, кой на булката-брат...БРАВО НА МОМЧЕТО..........

Добавете Вашия коментар

TOP