Даниела Савеклиева: Д-р Атанас Камбитов, Георги Икономов и Красимир Герчев са едни от най-успешните кметове на ГЕРБ в цялата страна

13 Юни 2015 | 12:43
16 коментара
Политика
Даниела Савеклиева: Д-р Атанас Камбитов, Георги Икономов и Красимир Герчев са едни от най-успешните кметове на ГЕРБ в цялата страна

Д-р Атанас Камбитов, Георги Икономов и Красимир Герчев имаха успешни мандати, затова и ръководството на партията, както и структурите по места ги подкрепиха за участие в новата кметска надпревара. Това заяви в интервю за „Фокус” Даниела Савеклиева, народен представител от ПП ГЕРБ и координатор на партията за Благоевградска област по повод подкрепата от ПП ГЕРБ за своите успешни кметове в цялата страна за нов мандат.

На територията на област Благоевград сред подкрепените кметове са настоящия кмет на Благоевград, д-р Атанас Камбитов, както и кметовете на община Банско - Георги Икономов и на община Разлог – Красимир Герчев.

„Видно е, че и в Благоевград, Банско и Разлог за тези четири години се постигна много. Градовете се промениха, реализираха се мащабни проекти с европейски средства. Направеното и от тримата е видно за хората по места, полезно е за развитието на общините, добре е за бизнеса, за реализирането на нови инвестиционни намерения, има положителен ефект за всеки жител. Това са едни от най-успешните кметове на Политическа партия ГЕРБ в цялата страна“, посочи Савеклиева.

Тя изрази убеждение, че това, което е направено и в трите общини ще донесе подкрепа за кандидатите на партията не само сред привържениците на ГЕРБ, но и от другите политически формации, както и от жители в общините, които нямат симпатии към някаква конкретна партия.

По думите й в момента в цялата област текат събранията за номинации на кандидати за кметове на община и по населените места. До 26 юни те ще приключат, след което Изпълнителната комисия (ИК) на ГЕРБ ще утвърди кандидатите. 

„Вече обявихме, че до 19 юли ще се провеждат събранията за номинации за общински съветници. Очаква се всичко по подредбата на номинациите и утвърждаването на окончателните листи от ИК на ГЕРБ да е готово до края на месец юли. В повечето общини ще участваме самостоятелно в изборите, за да подчертаем качествата на нашите кандидати, като ще търсим подкрепа освен от нашите членове и симпатизанти, и от всички останали хората, без значение на техните политически симпатии“, каза още Савеклиева.

Тя уточни, че както винаги досега предизборната кампания на партията ще бъде позитивна, отново ще заложи на многобройни срещи с хората.

„За нас е важно да чуем мнението на хората за развитието на населените места, в които живеят. Важно е да знаем техните приоритети, техните проблеми, които местната власт има компетенциите да разреши. Ще насочим усилията си към работа за хората и към хората“, каза още Даниела Савеклиева.

Добавени коментари

пенис публикува:
14 Юни 2015 | 21:23
Дано, само за курвалък те бива. Долна си, нагла си, не те ли е срам да лъжеш хората в очите. А да погледнем ченгето до теб- как изнудва и използва службичката за облагодетелствуване. Престъпничка и престъпник ще ни Оправят живота. Само една едничка клетва да ви хване е достатъчно. Господ да ви умори долно престъпници от герп.
до костадинова публикува:
14 Юни 2015 | 16:27
поценяваш фандъкова портних и котев ааааа сетих се кмета на бургас ти не си добре ще ми хвалиш престъпници
ончо бончо публикува:
14 Юни 2015 | 13:55
каква удобна уста има мадамата...
ончо бончо публикува:
14 Юни 2015 | 13:54
особено мишока Герчев - преуспе...направи си кула се остава да се метне да полети
Leilq публикува:
14 Юни 2015 | 12:18
Ujassssss, taq shto ne si chopka papkata na bradataq ami se pravi na znaeshta ?
ГерБчев на ГерБчева не дава. публикува:
14 Юни 2015 | 12:16
Тццццц, как е възможно ?! В какво са най-успешни ?! Срам нямат ! Най-богатите са, а да не би да са най-умни ?! Нее !!! Работни места ли откриха или на народа помагат ?! Във всичките места схемата е една. Трябва да се промени. Но трябва воля ! Трябва солидарност на онеправданите, колкото и да ви звучи като клише. Няма да ни помогнат фирмичките, лапащи общински поръчки и грешни пари. Няма да ни помогнат заплатаджиите от Общините, те са със запушени уста. И в Банско, и в Благоевград, и в Разлог мога да Ви дам примери на облагодетелствени фамилии, семейства, които всички работят и взимат заплати от Община, Просвета, Паркинги, Читалища, Падари или т.н. Общинска полиция, Охрани, общински и ооще измислени работни места, за да има заплатни на нашите хора. Те ще ги изберат, те ще ги подкрепят, на тях се разчита. Взаимни са си ! А в Банско и Разлог проследете роднините и комшиите на кметовете. В Благоевград опират до приятелски и бивши колегиални кръгове....УСПЕШНИТЕ КМЕТОВЕ, да не кажа СМЕШНИТЕ...особено онези под диктат или марионетен режим като Герчев. Проследете промените във ВИК и в трите града.
HL публикува:
13 Юни 2015 | 23:29
zashto dani pravish takiva glupavi iskazvaniq jalko che si deputat ne se nauchi i da govorish
Новина от Банско публикува:
13 Юни 2015 | 22:59
Знаете ли,че....кмета на Банско е "завел общинарите на изнесено обучение по антикорубционни практики"?И много правилно - той ги изучи вече по корубционните такива,така,че сега да се ошлайфат,за да се пазят ефективно.Така,да не бъркат като него с Де-Де-Се-то!
АСЕН БАЛАБАНОВ публикува:
13 Юни 2015 | 20:07
савеклиева ох нямам думи..... ти си....съветвамте да си останеш в софия и у време си намери работа в некое министерство а може и секретарка на кмета на зелен дол
GERB публикува:
13 Юни 2015 | 17:18
MAJA NA SAVAKLIEVA VLADO KEFALO GO VIDEH DA KARA KOLA ZA 50 000 EVRO EI HORA TOIA HORA IZKARAHA MN MN PARI OT NARKOTICI SEGA VECHE SA POCHTENI GRAJDANI MRASNI HORICA
12387 публикува:
13 Юни 2015 | 16:03
АКО СЕ КАНДИДАТИРА ПАСКАЛЕВ , ЩЕ ВИДИШ КОЙ Е УСПЕШЕН КМЕТ !
gramada публикува:
13 Юни 2015 | 14:56
za neq bilo vajno da 4ue horata abe danielo usaznajse ve4e 8 godini edno i sa6to govori6 da si bila 4ula ta angel i vlado predvaritelno znaqt kakvo 6te ti kajat horata slu6alkite poznava6li gi angel i vlado ah danielo danielo i ti jivee6 v edin omagiosan krak
тцтцтц публикува:
13 Юни 2015 | 13:39
Господи,слези си собери вересиите,и моля те Господи не я съди много строго тая Савеклиева,тя не знае какви ги говори.Ама на нея това й е от силно разреденото сиво вещество в тиквата- аааа искам да кажа в главата. Тцтцтцтцтц
ВЪЗМУТЕН публикува:
13 Юни 2015 | 13:36
КОЕ МУ Е УСПЕШНОТО НА ИКОНОМОВ ДЕТО РАЗКОПА ЦЯЛО БАНСКО, С ТАЗИ ИЗМАМНА СХЕМА НА ГЕРБ И ДПС И СЕГА ПРОСЛОВУТИЯ ВОДЕН ЦИКЪЛ ЩЕ МУ ИЗИГРАЕ ЛОША ШЕГА!
до костадиново публикува:
13 Юни 2015 | 13:28
костадинова на кое му викаш браво за това че саваклиева казва че са най добрите кметове в страната ли поредната глупост, та тя милата да си коментира кметовете от областа ииии с какво са добри икономов го уволниха за точене на ддс герчевия за нарушения в митниците ония доктор на измамите камбитовия дето си фалира фирмите с милиони задължения в варна и дължи хиляди левове на горските стопанства немога да се сетя за какво я благословиш ако е за красотата съм съгласен но за умствения багаш неееееееее
Костадинова публикува:
13 Юни 2015 | 13:13
Браво Дани само така напред и нагоре, успех.

Добавете Вашия коментар

TOP