Данаил Стоицов, КАТ-Благоевград: Полицейските патрули, които ще следят за нарушения и ще регулират трафика по време на „голямото пътуване“, вече са позиционирани

13 Април 2017 | 15:38
0 коментара
Общество

Полицейските патрули, които ще следят за нарушения и ще регулират трафика по време на „голямото пътуване“, вече са позиционирани. Това каза за „Фокус“ Главен инспектор Данаил Стоицов, началник на КАТ-Благоевград.

„При нас е създадена необходимата организация както винаги, когато се очакват повече почивни и празнични дни с цел да има засилено полицейско присъствие по Главен път Е-79, автомагистрала „Струма“ и пътя за Банско, Гоце Делчев и КПП „Илинден“. Нашето трасе по принцип непрекъснато е натоварено, а сега трафикът ще бъде значително увеличен към Кулата и към Банско“, каза още той.

Гл. инсп. Стоицов посочи още, че водачи на моторни превозни средства трябва да имат търпение и да вземат предвид факта, че днес по всяка вероятност на моменти движението ще бъде дори колонно.

Все по-интензивен става трафикът на ГКПП „Кулата-Промахон“. На този етап все още не се образуват струпвания на автомобили. На ГКПП „Илинден-Ексохи“ и ГКПП „Капитан Петко войвода-Орменион“ движението е нормално интензивно, а на ГКПП „Златоград-Термес“ и ГКПП „Ивайловград-Кипринос“ трафикът е спокоен, съобщават от АПИ.

Добавете Вашия коментар

TOP