ДАЛАВЕРАТА НА РОЗИТЕ СВЪРШИ! Ивайло Христов смени Илиян Ушев от директорския стол на ВиК-Петрич

27 Април 2017 | 19:04
1 коментара
Общество

Ивайло Христов е новият шев на ВиК-Петрич. Той бе избран днес след ожесточени дебати на редовна сесия на местния парламен. Христов ще заема шефския стол с тримесечен срок до обявяване на конкурс за управител на водното дружество.

18 общински съветника поискаха сегашния временен управител на "ВиК" Илиян Ушев да бъде освободен от поста и да бъде избран нов временен управител. Предложението бе внесено от председателя на комисията по контрол на общинските фирми Гергана Петкова. Съветниците поискаха неговото отстраняване от поста, но без да го освобождават от отговорност.

Мотивите за исканото освобождение според 18 общински съветника е липсата на предоставен отчет от страна на управителя Ушев за финансовото състояние на дружеството.

Вечно неразбраните популисти съветници от ВМРО гласуваха против смяната на Илиян Ушев въпреки тяхното настояване той да бъде освободен от длъжност. С това поведение патриотите предизвикаха гняв сред колегите си, като им бе подсказано, че изборите минаха и е време да се мисли трезво. Освен това съветника Кирил Стойков и колегата му от БСП Димитър Капитанов са в конфликт на интереси и въпреки това гласуваха. 

Думата бе дадена на временния управител Илиян Ушев, който заяви: За мен не е ясно, защо точно няколко месеца преди официално общината да влезне във водната асоциация се налага да бъде извършена такава смяна. Предложението цели дестабилизация на дружеството, точно в най- напрегнатия предстоящ летен сезон.

Въпреки това съветниците решиха, че смяната е наложителна и избраха новия временен управител Ивайло Христов. 

Под сурдинка в Петрич се коментира, че далаверата на групата съветници известни, като "Розите" свърши със смяната на шефа Ушев.

Очаквайте шокиращи разкрития за далаверите във ВиК-Петрич!

Добавени коментари

Коментатор7878 публикува:
28 Април 2017 | 23:34
Новия шев и кройка. Да ви имам редакторите :)

Добавете Вашия коментар

TOP