Да паднеш от смях! Обява за изгубена муха спука от смях благоевградчани, стотици се обединиха около „намирането” на изчезналия „Пешо”

06 Септември 2017 | 15:14
1 коментара
Общество

Обява за изгубена домашна муха „кацна”върху дърво в Благоевград.

Съдържането на текста разсмя до сълзи жители и гости на областния център, които минути наред не можеха да се успокоят от смеха, прочитайки написаното  върху листа.

„Откачи народа и това си е. Няма ден, в който да не станем свидетели на някоя лудост . Всичко бяхме виждали, обяви за изгубени кучета, за котки, та дори и за папагали, но за изгубена муха обява виждаме за първи път”, цъкайки с език коментираха хората.

Освен на дървото в парк „Бачиново” на Благоевград, обявата бързо намери мястото си и във фейсбук , където пък отприщи стотици закачливи коментари от рода на : „ Много ни липсва „Пешо”, моля помогнете, виждали ли сте „Пешо” или „Пешо” е открит, възнаграждение има ли”?

Много от хората взели участие в дискусията по намирането на безследно изчезналата муха  –„Пешо” дори заявиха, че звънели на оставения телефон от собственика, но връзка така и не осъществили.  

 

Добавени коментари

Някой публикува:
16 Септември 2019 | 13:56
Много смешно ... няма що

Добавете Вашия коментар

TOP