Д-р Тончев - депутатът, който редува парламента с битката с Ковид-19

15 Март 2021 | 17:34
8 коментара
Политика

Депутат от ГЕРБ се върна като доброволец в болницата в Разлог, където е бил началник на отделение преди да влезе в парламента. 

Доктор Емил Тончев се включва още при първата вълна от Ковид-19. И всеки ден, когато не е в парламента, той е в отделението по образна диагностика.

"Има съществена разлика от работата на отделението преди. Първо, по-големият брой пациенти със сходни оплаквания, по-големият брой образни диагностики, и за жалост по-големият брой изследвания с двойни бронхопневмонии. На денонощен режим на работа сме и ние. Звено на първа линия, което се занима с диагностика на пациентите с Ковид-19", разказа депутатът от ГЕРБ.

"Колегите се справят геройски, друга дума не мога да кажа. Говорих с пулмолога на нашата болница - д-р Крънчева, която е на предела на силите си. От капацитет 40 легла за лечение на Ковид в момента имаме 50 пациенти. Капацитетът е свръхнапълнен. Легла ще се намерят, но за съжаление колегите са на предела на силите си, изнемогват", отбеляза д-р Емил Тончев. 

По наблюдения му заболяването протича под много различни форми. В някои случаи нанася тежки и дългосрочни вреди не само на белите дробове, но и на сърдечно съдовата система.

Добавени коментари

Дъгата маала публикува:
16 Март 2021 | 09:41
МБАЛ Разлог обслужва четири общини-Разлог Банско Белица и Якоруда и се с 50 души ГЕРБ орева сичко доктор Тончев ами болниците в цел свет са на денонощен режим ами кат депутат разрий кой кмет на ГЕРБ продаде триетажната сграда на инфекциозното отделение па ако видите зор за места е хотела на зам. Кмета Гюров че го напреете в болница. Е спортната зала по примера на Тиквата
Бабуджер публикува:
16 Март 2021 | 09:16
Та Герчевия ле той върти таквия чеш Дине Катев чеш Цапата затава на четвърти сички против ГЕРБ. И. ДПС
Краище публикува:
16 Март 2021 | 08:39
Тое Катерин Петевия солоташак на кмета Ревански не го пишаха по вестниците че е фащан с дрога по Петрич
Маалата публикува:
16 Март 2021 | 08:34
В Разлог ДПС гобщ създават циганчета е ги братя Петевите цел живот на хранилка в Община Разлог с три апартамента в ж к Изток с два общински парцела в маалата кмето и даде на площадо в маала връз самите плочки заведение да си направят Ревански и Палевите им даваха с Дине Катев да режат общинска гора в Белица цел живот само цицане
Разлоч публикува:
16 Март 2021 | 07:20
Затова на 04.04. на изборите трябва да гласуваме антиГЕРБ Тиквата показа че е първа дружка с Доган сумати държавни институции в Разлог се напълниха с помаци а Тончев Герчев и баба Мара Копанарова не ни ебават младежите от Разлог са гората да крадат дървА това е социалната политика на тия тримата
razlogenin публикува:
15 Март 2021 | 23:12
И се какво стана... На самите помаци по селата им светна, че депесето толкова години само им вреди и ги върна десетки години назад ние тука нова структура. С нови привърженици, еваллах, машаллах.
Гражданин публикува:
15 Март 2021 | 20:15
Докторе убав човек си скрий се тия гербаджии ти ..... м.. та
Разлог публикува:
15 Март 2021 | 20:10
Ей педе.... с гледай в Разлог се създава структура на ДПС ти ни занимаваш че си доброволец ами Доктор ВЕЛЕВ като управител на МБАЛ Разлог взима ДЕСЕТ ХИЛЯДИ. ЛЕВА ЗАПЛАТа Зет му си купи къща на голф игрище Пирин за 400 000 лева а ти ни правиш на маймуни СКРИЙ се

Добавете Вашия коментар

TOP