Д-р Теодор Велчев: Моля Ви не забравяйте, че ние здравните работници също сме хора, ние също имаме семейства и имаме чувства, като всеки от вас

15 Март 2020 | 15:34
0 коментара
Общество

Позволявам си да напиша този пост в социалната мрежа, защото навлизаме във време, в което трябва да пренаредиме ценностите и приоритетите си, да поставим човешкия живот отново като най-висшата ценност.

В своя профил в социалната мрежа д-р Теодор Велчев публикува:

Пиша го като човек и лекар. Сега най-важно е да оцелеем и да има по-малко загуби на човешки животи. Както каза генерал Мутафчийски, като че ли повечето хора не осъзнават това, което предстои да се случи. Имам възможността и честта да познавам и дълги години да съм работил с този човек. Убеден съм, че той е най-удачният вариант за началник на кризисния щаб. Проф. Мутафчийски е перфектен професионалист, с богат опит при извънредни ситуации. Ние, лекарите и всички здравни работници, ще сме поставени в изключително тежка и трудна ситуация, ще трябва да взимаме бързи и трудни решения.

Моля Ви не забравяйте, че ние здравните работници също сме хора, ние също имаме семейства и имаме чувства като всеки от Вас. Предстои ни много тежка работа на първата линия, но ако всеки от нас осъзнае ситуацията, в която се намираме и бъде дисциплиниран и отговорен към себе си и околните, прояви разбиране към мерките и спазва правилата, ще успеем да преодолеем заедно заплахата, пред която сме изправени.

Бъдете живи и здрави! Спазвайте мерките на Кризисния щаб! Пазете се!

Добавете Вашия коментар

TOP