Д-р Румен Кондев: Гласувайте не за този, който краде от вас, а този, който ще работи за вас!

25 Октомври 2023 | 15:49
0 коментара
Общество
Благоевград
Д-р Румен Кондев: Гласувайте не за този, който краде от вас, а този, който ще работи за вас!
Дни преди края на предизборната кампания и провеждането на едни от най-важните избори за българското общество, искам да обърна внимание на това за кого гласуваме и дали не храним кучето „което после ни лае“. С тази метафора кандидатът за кмет на Разлог – д-р Румен Кондев, започна свой коментар, свързан с провеждането на местните избори на 29 октомври.

Д-р Кондев заяви:

През последните седмици, освен че всеки един от нас – кандидатите, представи своята програма, визия, идеи за община Разлог, станахме свидетели и на разкрития за това кой колко е взел за себе си, какво е направил и как се е облагодетелствал. И всичко това с парите на нас – данъкоплатците.

За пореден път обществото ни стана свидетел на мръсната страна на политиката – заради хора, ползващи властта за забогатяване – за вили, къщи, имоти, сносен живот. В същото време всички те обещават, че ще направят всичко по силите си Разлог да се развива, но дали е така?!

Затова – аз, д-р Румен Кондев, настоявам да бъде извършена пълна ревизия на Община Разлог за последното десетилетие. Да бъде ясно пред обществото къде точно са отивали парите ни!

Уважаеми жители, Уважаеми гласоподаватели! На 29 октомври ни предстои най-важния избор – защото с него определяме ръководителя на общината, в която живеем. На 29 октомври определяме къде да отидат парите ни – за по-добър живот в общината или в личната сметка на някои! Бъдете мъдри! Номерът на бюлетината е 68!

 
TOP