Д-р Красимир Михайлов е новият стар директор на Спешна помощ в Пиринско

04 Януари 2017 | 23:29
0 коментара
Общество
Д-р Красимир Михайлов е новият стар директор на Спешна помощ в Пиринско

След спечелен конкурс директорът на Спешна помощ в Пиринско д-р Красимир Михайлов зае длъжността. Конкурсът бе обявен от Министерство на здравеопазването и проведен в края на миналата година.

Припомняме, че д-р Красимир Михайлов ръководи структурата в продължение на 15 години. Той има придобита специалност по вътрешни болести и магистърска степен по публична администрация и здравен мениджмънт. От 1998 година е директор на областната структура на Спешен център - Благоевград, а от 2010 година в продължение на четири години д-р Михайлов бе директор на Многопрофилна болница за активно лечение - Благоевград. Преди година той отново пое управлението на Спешна помощ в Пиринско, но сега спечели и обявения за поста конкурс.

Още един конкурс в Спешна помощ в Пиринско е обявен в момента, той е за главна сестра. Настоящата главна сестра Албена Бобошевска заема ръководния пост повече от 7 години, има дългогодишен опит в спешната помощ, работила е като преподавател в закрития Медицински колеж в Благоевград.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP