Д-р Иван Ибришимов с най-много номинации за депутат, плътно след него д-р П. Дангов, подкрепен от най-големите организации на БСП в Дупница

20 Януари 2021 | 08:23
0 коментара
Политика

Приключиха онлайн номинациите за кандидат-депутати от БСП в община Дупница. С най-много гласове сред местните номинирани е настоящият депутат от БСП д-р Иван Ибришимов. Плътно зад него по номинации е д-р Първан Дангов, зад когото застават партийните организации в най-големия квартал на Дупница жк “Бистрица”, където живеят около 15 000 души, и големите села от общината.

Както стана ясно, заради пандемията партийни организации не са се събирали за номинациите, а те са правени онлайн или по телефона.

Сред номинираните за представители на БСП в предстоящото Народно събрание, което ще избираме на 4 април, е и уважаваната лекарка д-р Елена Гюзелева, която работи в отделението за лечение на К-19. Тя е завеждащ І вътрешно отделение в общинската болница, обявявана е за “Лекар на годината” в Кюстендилска област.

Областният председател на БСП и общински съветник Станислав Павлов и лидерът на столетницата в Дупница също са сред номинираните.

Общинските организации на БСП в Бобов дол и Кочериново са изявили желание д-р Първан Дангов да е водач на листата.

Списъкът на номинираните ще бъде представен на Националното ръководство на БСП и оттам ще подредят кандидатите в листата за Кюстендилска област.в.Струма

Първан Дангов

Добавете Вашия коментар

TOP