Д-р Атанас Камбитов се връща в ГЕРБ като общински лидер в Благоевград и регионален отговорник

26 Февруари 2024 | 21:03
1 коментара
Политика
Благоевград
Д-р Атанас Камбитов се връща в ГЕРБ като общински лидер в Благоевград и регионален отговорник
Екскметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов се връща в ГЕРБ и оглавява общинската структура на партията в областния център. Камбитов ще е и регионален отговорник, т.е връзката на Изпълнителната комисия на партията с областта, това каза на областно събрание днес Цв. Паунов, който дойде, за да съобщи новината пред присъстващите общински председатели и кметове на ГЕРБ. Андрей Новаков продължава да бъде областен председател на ГЕРБ като състава и правомощията на областното ръководство остават непроменени.

Паунов е дал висока оценка за работата на Новаков, който по думите му е сред най-разпознаваемите евродепутати ,организирал успешно множество избори. Той изразил уверението си, че Камбитов и Новаков ще направят добър екип в името на партията и нейното бъдеще. Даниела Савеклиева, която беше временно начело на общинската структура ще бъде секретар в областното ръководство.

На събранието тази вечер стана ясно, че амбициите са големи, ГЕРБ се стабилизира и подготвя за предстоящите европейски избори.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
TOP