Д-р Атанас Камбитов: Честито Съединение, българи!

06 Септември 2023 | 14:51
2 коментара
Общество
Благоевград
Д-р Атанас Камбитов: Честито Съединение, българи!
Скъпи съграждани,


В деня на Съединението, денят в който България обедини земите си и стана единна и по- силна, отдаваме заслужена почит на онези, които записаха имената си в този паметен исторически акт. 138 години след 6 септември 1885 година, когато смели българи защитиха правото ни за обединение на Княжеството България и Източна Румелия, девизът, който оставиха на поколенията "Съединението прави силата", е водещ и днес.


Само обединени и неподвалстни на разкол и разделение можем да градим бъдещето си и да бъдем силни в настоящето. Нека почитаме миналото си и помним историята си, за да предадем днешната почит на утрешните поколения. Да бъдем единни по пътя към подобряване благосъстоянието на Благоевград и неговите жители. Само така ще изпълним заветите на предците ни.


Желая Ви здраве и късмет.! Мъдрост и дръзновение!

Честит празник!

Д-р Атанас Камбитов

Добавени коментари

знаещ публикува:
06 Септември 2023 | 20:44
За сведение на всички ГЕРБЕРАЦИ,ЗАБРАВЕТЕ ЗА ВАШИТЕ МЕРАЦИ!Този тук ще ви е кандидат-кмета и няма да гъкнете.Пак за Ваше сведение,така е решил,предложил и наложил вездесъщият кмет на малка община,където сега си прекарва старините някогашното величие ЧЕРНИЯ МАВЪР!И то с посочен от този младеж зам.кмет от партия,която допреди няколко години не можеше и да помисли да влезе в Благоевград.Ха да видим дали не е вярно и запомнете казаното.
Любо публикува:
06 Септември 2023 | 17:14
Нямаш шанс.

Добавете Вашия коментар

TOP