Д-р Ат. Камбитов с рекордна подписка: Близо 4000 благоевградчани подкрепиха кандидатурата му като независим кандидат за кмет на Благоевград

21 Септември 2023 | 17:38
0 коментара
Политика
Благоевград
Д-р Ат. Камбитов с рекордна подписка: Близо 4000 благоевградчани подкрепиха  кандидатурата му като  независим кандидат за кмет на Благоевград
С видеообръщение Камбитов изразява сърдечната си благодарност към всеки от подписалите се за доверието и искрената подкрепа Независимият кандидат за кмет на Благоевград Атанас Камбитов се регистрира за участието си в приближаващите местни избори.

Той влиза в кметската надпревара с рекордната подкрепа на близо 4000 благоевградчани, които се подписаха и направиха възможна регистрацията му.

С видеообръщение Ат. Камбитов изразява сърдечната си благодарност към всеки от хората, заявили подкрепата си за него: " Здравейте приятели, искрено искам да благодаря на всеки от вас, тези близо 4 000 човека, които с подписа си направиха възможна регистрацията ми като независим кандидат за кмет. Уверявам ви ,че наистина ще бъда независим кмет, ,ще завися единствено и само от вас и съм сигурен, че със съвместни усилия ще направим Благоевград по-добро ,по-хубаво място за бизнес ,за живот , модерен европейски град, с добри перспективи".

В обръщението си кандидат -кметът заяви, че до няколко дни ще представи програмата си, която не съдържа празни обещания, дадени само на хартия , а конкретни решения на проблемите, конкретно финансиране и конкретни срокове .

Програмата му е резултат от задълбочен анализ на проблемите в Благоевград, систематизирани в няколко основни групи: - Слаба и недобре развита местна икономика, което води до безработица, по-ниско възнаграждение, по-нисък стандарт, по-слаба покупателна способност, миграция към райони с по-силна икономика и последващо обезлюдяване на града.

-Липсата на инвестиции, не изградената индустриална зона, връзката между бизнес и образование,… -проблеми в инфраструктурата - дупки по улицата, липсата на добро асфалтово покритие, лоши ремонти на тротоари, междублокови пространства занемарени, неща ,които трябва да се решават всеки ден. -проблемите с чистотата ,сметосъбиране, сметоизвозване, депонирането, контейнери, озеленяване .,проблеми с образоването ,културата, безстопанствените кучета, свлачището към Бодрост връзките между Благоевград и селата ... "Мостът към Покровник можеше да бъде изграден за половин година" , категоричен е кандидатът за кмет Ат. Камбитов, който е уверен, че решенията ,които той дава в програмата си са напълно реални и изпълними.

Направеното от неговия екип в предишния му мандат е видимо и ярко доказателство за това ,че проблемите са решими при добра организация и добър експертен екип, какъвто има и е доказал, че работи успешно. Чуйте във видеото какво още има да ви каже независимият кандидат Ат. Камбитов:

TOP