„Д. Янков-Кенеди Метал” единствен с оферта да поддържа осветлението и фонтаните пред общината в Благоевград

18 Март 2021 | 16:53
2 коментара
Бизнес

Единствен ЕТ „Димитър Янков-Кенеди Метал“ е кандидатствал да поддържа осветлението и фонтаните пред сградата на общината, в подплощадното пространство и пред пощата в Благоевград.

Само той е подал оферта за участие в обявената от общината обществена поръчка за извършване на спешни ремонти в рамките на следващите 12 месеца. Прогнозната стойност за услугата в рамките на 1 година е 49 000 лв. с ДДС, а предложението на бизнесмена е за  47 032,40 лв.

Д. Янков изпълнява поръчката през последните няколко години, а заедно с фирма „Елкомплект 2004“ на Георги Василев , която е с едногодишен договор за 69 048 лв. от юни м.г.,  в момента обслужват цялото осветление в Благоевград. Заради зачестилите сигнали на благоевградчани за повреди на уличното осветление на много места в града, както и факта, че голяма част от централната зона е тъмна, а LED осветлението там където го има, мъждука, кметът инж. Румен Томов е разпоредил  цялостна проверка на всички договори и допълнителни споразумения с фирмите дали ги изпълняват и за колко време реагират при подаден сигнал за нарушения./струма/

Добавени коментари

Пурко публикува:
18 Март 2021 | 22:07
Икономията - майка на мизерията !!! Как им разрешавате Господа общинари на тези изпостници алчни да икономисват пари за сметка на комфорта на гражданите , които живеят в мъждукаща светлина като в 19 век ?..Градът трябва да е прилично осветен и това да е задължително ! Още повече , че с LED осветлението може и да свети !!!
Джумалия публикува:
18 Март 2021 | 20:22
Центъра на родния ми град ,откакто се стопанисва от въпросните фирми прилича на декор от филми на ужаси .Всеки нормален човек гледа вече да не умръква,защото града ни го превърнаха в призрачен град.

Добавете Вашия коментар

TOP