Цър - пър по време на пандемия: Благоевградчани скъсаха оковите на домашния си арест, заформиха купон на открито /Снимки/

20 Март 2020 | 15:23
8 коментара
Общество

Благоевградчани все по - трудно издържат на принудителния си "домашен арест", видя репортер на Pirinsko.com

Провокирани от първа пролет днес и топлото време навън, мъжка група заформи завиднана седенка със скара - бира на входа на града откъм квартал "Струмско".
 
Затова сигнализираха възмутени жители на квартала, които открито се възмутиха на наглостта на гражданите, решили да пренебрегнат заповедта за стоене вкъщи.
 
Димилките от скарата букално са обгазили квартал "Струмско", а глъчовете се чуват навсякъде около блоковете.
 
Припомняме, че вчера, кметът на Благоевград инж. Румен Томов издаде заповед за забрана на струпването на хора на открити места в Благоевград.
 
"Забранява се струпването на хора в парковете и градинките, както и събирането на повече от двама възрастни хора на открити и закрити места. Забранява се достъпът и ползването на детски и спортни площадки, на беседките и междублоковите пространства, както и дворовете на училища и детските градини", гласи част от заповедта, която както по всичко е видно обаче не притеснява много - много благоевградчани.
 
Припомняме, че всеки един, осмелил се да наруши заповедта по повод на наложеното извънредно положение в страната заради коронавируса подлежи на солидни глоби.

Добавени коментари

Stef публикува:
23 Март 2020 | 16:48
Първо се научи да пишеш,а иначе знам че можеш да биеш, но само жени.Точно ти беше пуснал клип как свивате цигари с марихуана.Ясен си на целия блок, не само на вашия блок Красимир.
Казвам се красимир публикува:
23 Март 2020 | 00:48
Оня със гърба на снимката боклуци и съм със детето си ако искате кадето кажете един як пердах и няма да ви хване вироса но със сигорно във болницата ще влезете мърши
Спецялно за сър,приматите, до приматите,stef публикува:
23 Март 2020 | 00:44
Сигурно и тези семейства който бяха излезнали по българ баши и те са наркомани и проститутките до къде го докараха наколко тапака да наричат хората така това само едни боклуци могат да пишат това срам ме от ТАКИВА мръшлаци
За тапаците публикува:
23 Март 2020 | 00:36
Да ви питам мръсни педали гадни как може да наричате деца на 12г така а за хората решили да си направят пикник боклуци извън всякакви градинки паркове и така на татак ходихте ли до кръста боклуци и там ли са наркомани проститутки хората който бяха излезли по поляните нещасници
Stef публикува:
22 Март 2020 | 19:42
Боклуци от Броди 44.Алкохолици, наркомани и проститутки.Какво очаквате?.Тези снимки бяха във фейсбук на най тъпия от групата.
До приматите на герб публикува:
22 Март 2020 | 17:56
Тва са неграмотниците от струмско. По конкретно малоумниците от кръга Радев. Комунисти тъпи, наркомани и т. Н. Тая плевел трябва да се изкорени... Да не се размножава. Съшия примат като теб. Пумяр. Пф
ПРИМАТИТЕ НА герб публикува:
20 Март 2020 | 21:55
Това са елементарните гласоподаватели на герб и подобните. А, ченгетата се правят на разсеяни. Като при циганите. Пускат сирените преди да отидат до махалата.
Сър Пичук публикува:
20 Март 2020 | 18:04
Какво чакат органите, има законови норми - в пандиза и яки глоби на простаците!

Добавете Вашия коментар

TOP