Цветът на очите може да ви разкаже много за характера на човека

21 Декември 2015 | 07:38
0 коментара
Любопитно
Цветът на очите може да ви разкаже много за характера на човека

При избора на партньор в живота цветът на очите е от голямо значение, тъй като в него са скрити много черти на характера, пише checkonline4youАко очите ви са сини, то вие сте с много романтичен характер. Колкото по-дълбок е този цвят, толкова по-високи са вашето самочувствие и егоизъм. Перфектната половинка за вас е синеока или с кафяви очи. С хора със зелени и сиви очи е вероятно да сте в постоянни конфликти.

Ако очите ви са сиви, вие принадлежите към тези хора, които постигат всичко с работа и упоритост. Вие сте пълни с енергия и я използвате за да постигате целите си. Идеалният спътник за вас е с кафяви очи. Той ще беше щастлив да споделя с вас излишната енергия, която може да ви досажда.

Ако очите ви са кафяви, то вие сте много мъдър, привлекателен човек. Собствениците на светлокафяви очи са докачливи, трудолюбиви, коректни, надеждни, а притежателите на тъмнокафяви очи са избухливи, весели и остроумни. Вие не трябва непременно да изпълнявате своите проекти със собствените си ръце. 

Със своята привлекателност можете да постигнете изпълнението на всяка задача чрез други хора. Вашият имидж трябва да е перфектен. Най-добрият избор за вас ще бъде човек със сиви очи.

Ако очите ви са зелени, то вие сте човек, който се опитва да се задържа около “златната среда”. Основната цел на живота ви е да постигнете съгласие със себе си. Вие искате да се гордеят с вас, тъй като това ви носи истинско щастие. Хората със зелени очи са много взискателни към другите хора. Най-добрият спътник за вас ще бъде човек със зелени очи.

Добавете Вашия коментар

TOP