Цветни мотори приковаха погледите на гости и туристи в Банско

25 Юли 2022 | 15:06
4 коментара
Общество
Цветни мотори приковаха погледите на гости и туристи в Банско

Банско ще запомни изминалия уикенд (23 и 24 юли) с десетките цветни мотори, които озвучиха улиците на градчето от петък до неделя, което бе домакин на организираните от „Веспа клуб България” BULVESPA DAYS 2022.

Освен от всички краища на България пристигнаха и участници от Сърбия, Гърция, Германия, Полша и Румъния. 

Всички ентусиасти пътуваха на собствен ход със 125, 200 и 300-кубикови мотори, като само два с по-малка кубатура бяха докарани с микробус. Участникът, навъртял най-много киломтри, се оказа от гръцкия остров Крит.

Всички по-големи държави организират веднъж годишно такива срещи, на които събират своите последователи, членове и фенове. След Банско идва ред и на тазгодишното издание на "Веспилиада". 

Цветни мотори приковаха погледите на гости и туристи в Банско

Добавени коментари

Ха-ха-ха-а-а! публикува:
25 Юли 2022 | 22:11
Ама вие пък за кого си помислихте? Че в Банско милионери има ли? От къде ли са тия милиони?Де да имаше повече хора с такива превозни средства...да не замърсяват околната среда.
Добринишченин публикува:
25 Юли 2022 | 21:15
Плюят понеже му завиждат. Да кара скутер, тротинетка, колело, скейборд - те не могат и да ги сънуват даже.
R2 публикува:
25 Юли 2022 | 21:00
Не знам защо коментирате един човек, който е милионер и може да се придвижва в Банско,както си поиска. Всъщност едва ли му пука за мнението Ви...
Друго ни "приковава погледа" в Банско публикува:
25 Юли 2022 | 17:15
По града лети друго превозно средство-пак е на две колела,но при движение е безшумно.Настъпил го е един дългокос с къдрава,буйна коса левент,с големи очи.Той ще бъде избраника за Народното събрание през следващия мандат от двама-трима избиратели от Банско и незнаем колко още от Добринище.Тези горе шарени "пеперуди" са нищо спремо него!

Добавете Вашия коментар

TOP