Цветни кътове из града, радват с цветове си жителите и гостите на община Банско

23 юни 2022 | 10:23
2 коментара
Цветни кътове из града, радват с цветове си жителите и гостите на община Банско

Всеки ден служителите на община Банско полагат грижи градът да бъде чист, подреден и красив. Хилядите цветя, засадени в края на месец май в централната градска част, входовете на града, зоните край река Глазне и цветните кътове из града, вече радват с пъстрите си цветове жителите и гостите на община Банско. Цветна шевица, на една от централните лехи в Градския парк, ще радва посетителите му до късна есен.
Една трета от засадените цветя тагетес, циния и невен са собствено производство на общинския отдел „Озеленяване“.
Общинските служители засаждат декоративни храсти за оформянето на нови кътове и композиции, където е необходимо – подменят старите с нови видове.
 


НЕ МАЦУРЕВ публикува:
23 юни 2022 | 12:04
Кой беше този? Не е актуаен вече,има други кандидати с топки и коса :)))
ГЕРБ БАНСКО публикува:
23 юни 2022 | 10:54
Приятели на ГЕРБ! Нека не забравяме помощта която нашият лидер Александър Мацурев оказа на града ни в най тежките ковид времена! Нека не забравяме милионите които той договори за общината докато беше депутат! Точно с тези милиони сега можем да се радваме на красотите на града ни! И не Кадев и екипа му направиха това възможно, а точно Мацурев! Приятели на ГЕРБ, съграждани които милеете за нашето китно градче, наближават избори. Нека този път не правим грешки, нека този път не оставяме Банско в ръцете на други! Банско е ЗА Мацурев! Мацурев - ПОБЕДА!

Добавете Вашия коментар!