Цветанов в Белица: Председателят на общинската структура на ГЕРБ в Белица ще запомни тези избори с престоя си в болницата

27 Февруари 2016 | 18:58
1 коментара
Общество
Цветанов в Белица: Председателят на общинската структура на ГЕРБ в Белица ще запомни тези избори с престоя си в болницата

Първо искам да ви благодаря за това, което направихме на местните избори, защото знаете колко беше трудно и знаете, че усилията, които положихме, бяха много. Това каза председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща със симпатизантите и активистите на ПП ГЕРБ в Община Белица, предаде репортер на Pirinsko.com.

По думите на Цветанов този резултат е бил важен, защото това е дало една много по-сериозна основа за партията в Община Белица.

"Може би председателят на общинската структура на ГЕРБ в Белица ще запомни тези избори с престоя си в болницата, но за голямо съжаление все още има избори, които в България се провеждат под една силна агресия”, коментира Цветанов.

Той добави, че за него е важно, че в тези избори е имало много повече смелост в много хора и изрази убеденост, че следващите избори ще бъдат много по-добри от тези, които бяха през 2015 година.

„Знам колко е трудно, знам какво преживявате и си спомням, когато идвах тук първите пъти. Тогава реално се срещах с много по-малко хора и никой не смееше да споделя къде е бил”, отбеляза Цветанов.

„Смятам, че този период малко по малко отмина, но трябваше да минат 9 години, за да може ГЕРБ да има своите резултати в тези региони. Казвам всичко това, защото има много достойни и качествени хора, които живеят в общини като Белица и само заради определени други нагласи на определени хора не се даваше възможност да има споделяне, да има различно мнение”, заяви председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ.

Цветанов добави, че днес ГЕРБ има своето сериозно присъствие в местната власт и това е едно от най-важните неща, които партията е успяла да направи през изминалите години.

„В момента ситуацията в държавата е доста сложна и виждате, че парламентът е представен от 8 парламентарни групи, като ГЕРБ единствената, която участва самостоятелно в изборите и има своите най-много народни представители – 84 от 240”, подчерта Цветанов.

Той посочи че останалите народно представени групи са коалиции от няколко партии и всички са различни като поведение, като всеки се стреми да има своята лична и на неговата партия идентичност.

„Днес повече от всякога ние искаме да подкрепяме правителството на Бойко Борисов, защото знаем, че това е най-доброто, което днес България може да има. Всички тези, които говорят постоянно за предсрочни избори, могат само да говорят публично, но никой не иска да отиде за предсрочни избори, защото те знаят, че някои от тях няма да влязат в парламента и какво им остава на тях, освен да говорят”, коментира Цветанов.

Той бе категоричен, че това, което ПП ГЕРБ трябва да понесе като отговорност, е да бъде много внимателна в изискванията си и да крепи правителството, с колкото може повече парламентарна подкрепа.

Цветанов в Белица: Председателят на общинската структура на ГЕРБ в Белица ще запомни тези избори с престоя си в болницата

Добавени коментари

,,,,,,, публикува:
28 Февруари 2016 | 15:00
Няма смисъл да се изказват и други мнения,след като Бриндо ги трие!В България има една партия и всички сме длъжни да пеем за нея-даже и когато греши!Както беше при БКП.Така е,когато заработят партиините пари!

Добавете Вашия коментар

TOP