Цветанов: Ще подкрепим кабинет без министерски кресла

30 Ноември 2016 | 02:09
0 коментара
Политика
Цветанов: Ще подкрепим кабинет без министерски кресла

Бойко Борисов е изключително ясен в това, което е заявил. Той би бил премиер на правителство, което е създадено само с мандат на ГЕРБ. Така че всички спекулации и твърдения ”че той ще се върне на власт от задния двор” трябва да отпаднат. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.


Той бе категоричен, че партията ще продължи да настоява за приоритетите, които и досега са водени. ГЕРБ ще подкрепи Патриотитичния фронт (ПФ) при евентуален опит за създаване на мандат при определени условия за провеждането на конкретни политики.

Запитан дали ГЕРБ ще иска министерски постове, Цветанов отговори: "Не, на този етап". Пред "Още от деня" по БНТ зам.-председателят на ГЕРБ коментира, че е важно да се приеме бюджетът за следващата година. Цветанов постави акцент и върху важността да се овладее бежанската криза. "ГЕРБ никога не се е възползвала от темата", отсече той. Според Цветанов не трябва да се прави популизъм, а трябва да се отнасяме с респект за усилията, които полагат институциите. Той призова всички да бъдат нащрек с оглед и на ситуацията в Европа.

Добавете Вашия коментар

TOP