Цветанов: Сценаристите на „Апартамент гейт”, начертаха и „Костинброд”

05 Април 2019 | 09:43
3 коментара
Политика

Днес е хубав ден, слънчев, имаме регистрация, не искам да коментирам апартаменти. Това каза председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, след като регистрира ГЕРБ за европейските избори.

С конфронтация и компромати никой не е успял – нито в личния живот, нито в политически план, заяви Цветанов по повод скандала с апартаментите, заради който се оттегли от парламента и в чието продължение бе намесено и името на още един министър от кабинета – това на Николина Ангелкова.

Ние ще се представим по най-добрия начин в тази предизборна кампания. Нашата листа е най-добраната, най-знаещата, заяви Цветанов.

Защо ме питате за Пламен Георгиев, защо не ме питате за Лозан Панов, отговори Цветанов на въпрос на медия по темата.

Цветанов видя провокация и конфронтация заради изборите със случая „Апартамент гейт” и го сравни със случая с бюлетините в Костинброд: „Всички сценаристи, които в момента чертаят тези планове, начертаха и „Костинброд””, заяви Цветанов.

Очаквайте подробности. /БГНЕС

Добавени коментари

Ха,ха публикува:
05 Април 2019 | 22:40
Цецко,Цецо не допустимо е да допускаш една и съща грешка за втори път! Означава,че за 5г.не си научил нищо,а само по-алчен си станал.
!!! публикува:
05 Април 2019 | 13:16
НАПРАВО МИ СЕ ПЛАЧЕ! ТОЯ СМЕШНИК ЦВЕТАНОВ НАЙСТИНА ПОДЦЕНЯВА ХОРАТА!
Хайде бе,Цветанов! публикува:
05 Април 2019 | 12:26
Ама ти май си много прав.Сценаристите на "Апартамент гейт" и Костинбродски бюлетини" са едни и същи-гербаджии.Никой не се съмнява и не може да им отрече заслугите!А вие сега-"Кой ми сра в гащите?"

Добавете Вашия коментар

TOP