Цветанов, ПП ГЕРБ: Ние сме в началото на един стабилен управленски мандат

27 Септември 2017 | 11:54
0 коментара
Политика

Ние сме в началото на един стабилен управленски мандат, който залага на прозрачността. Това увери председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Според Цветанов днес страната ни се нуждае от конструктивен диалог, защото ни предстои председателство. „Във всички тези мероприятия, които са планирани за провеждане от българския парламент, нека да бъдем единни”, призова Цветан Цветанов.

„Ние сме в началото на един стабилен управленски мандат, който залага на прозрачността, който залага на тази ефективност, която действително ще даде добавена стойност за развитието на регионите. Там трябва да фокусираме вниманието си, а не за това, което е казал вицепремиерът Симеонов“, убеден е председателят на ПГ на ГЕРБ. Той посочи, че се правят постоянни коалиционни срещи.

„Вчерашният ден сме направили политически съвет и действително сме отчели и тези слабости, които бяха допуснати през последните няколко седмици”, заяви Цветанов. В отговор на декларацията на Корнелия Нинова, Цветан Цветанов посочи, че няма да говори за миналото, защото всеки си е направил извода, когато е упражнявал правото си на вот, но ще изброи факти от резултатите на днешното управление. Сред тях са намаляване на контрабандата на цигари до 7%, увеличаване на минималната пенсия, от догодина ще се заделят повече средства за образование.

Според председателя на ПГ на ГЕРБ по-смисленият дебат трябва да бъде за бъдещия проектобюджет. Убеден съм, че в него ще се намерят повече средства за отбрана и сигурност, заяви Цветанов.

От мен лични нападки няма да чуете, защото съм си извлякъл поуки и знам, че това не е добре за политиката, нито за тези, които гласуват за нас, призна председателят на ПГ на ГЕРБ. Нека отчетем днес, че страната ни има икономически растеж от 3,6 за първото полугодие и той се очаква да е към 4% към края на 2017 г., призова Цветан Цветанов. /БГНЕС
 

Добавете Вашия коментар

TOP