Цветанов: Не само ще влезем в парламента, но ще бъдем и незаобиколим фактор!

12 Февруари 2021 | 09:43
5 коментара
Политика

"При всички положения щях да напусна ГЕРБ, имайки предвид събитията през последната година. През последната година и половина ние имаме теми като АЕЦ "Белене" и Турски поток. Двете теми бяха немислими преди изборите. Всичко, което се случва с Турски поток, е за сметка на страната ни. Ние сме платили 3 млрд. лева. Искам да чуя отговор от премиера, от Теменужка Петкова и Томислав Дончев какви разговори са водили с Москва, с хора от забранителния списък". Това заяви председателят на ПП "Републиканци за България" Цветан Цветанов пред БТВ.

"Републиканци за България" е единствената партия, която има на толкова високо ниво успял българин в чужбина като Павел Вълнев. Бях в ГЕРБ, когато се запознахме с Павел Вълнев. Бях поканен в телевизия BiT. Оттогава сме семейни приятели. Ние мислим по един и същи начин. Той ми постави условия, за да работим заедно. Едно от тях беше да докажа, че нямам зависимости и аз го направих, особено що се отнася до ДПС", каза още Цветан Цветанов. Той допълни, че Павел Вълнев, заедно със свои приятели от САЩ, досега е дал 1 млн. лв. за "Републиканци за България".

"Павел Вълнев инвестира в цял свят, но вижда, че това няма как да стане в условията, в които се намира страната ни. Трябва да сме отворени към тези българи. Аз познавам много успели българи в чужбина. Българското законодателство позволява да се правят дарения. Ние трябва да се стремим да не бъдем зависими с нечисти и задкулисни намерения. За социолозите е изпитание нашето участие в парламента. Ние сме събрали 31 000 подписа. В ЦИК има два регистъра - в този, който се отнася до партиите, ние сме първи. Ние не само, че ще прехвърлим 4% в новото Народно събрание, а ще бъдем незаобиколим фактор", каза още Цветан Цветанов.

"Всичко, което съм казал, е истина. В смесените региони има отстъпление от страна на ГЕРБ. Аргументите са много ясни. Всички видяха симбиозата с ДПС. Владислав Горанов реди листите. Когато бях в изпълнителната власт, не съм имал никакви зависимости с моя екип", коментира Цветан Цветанов.Епицентър

Добавени коментари

Maria публикува:
12 Февруари 2021 | 21:46
Харесва ми самочувствието и вярата на Цветанов. Той и покритие си има. Успех!
Alp публикува:
12 Февруари 2021 | 16:02
Само така, няма как да не сте, успех
Жаклин публикува:
12 Февруари 2021 | 12:15
Определено Републиканци за България ще бъдат незаобиколим фактор, защото имат различна политика и добър екип!
Stan публикува:
12 Февруари 2021 | 11:31
Добро представяне, излагане на факти и защита от Цветанов.
Чич публикува:
12 Февруари 2021 | 11:31
Зависимостите на БГ политиците ще лъсват все повече, няма нищо по нормално от това успял бизнесмен в САЩ да бяга от подобни зависимости! Успех на изборите!

Добавете Вашия коментар

TOP