Цветанов: На Разлог е нужна убедителна победа на кандидата на ГЕРБ Красимир Герчев

04 Октомври 2015 | 14:09
12 коментара
Политика
Цветанов: На Разлог е нужна убедителна победа на кандидата на ГЕРБ Красимир Герчев

Убедителната победа на Красимир Герчев е нужна за Разлог, защото само така ще продължи този град да се развива. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с представители на бизнеса в Разлог. Той подчерта, че през новия финансов програмен период са предвидени 32 млрд. лева по оперативни програми.

„Затова трябва да се заложи на кметове, които са създали административен капацитет и имат нужния натрупан опит за усвояването на европейските средства. Само така ще очертаем по-голяма стабилност на правителството и на страната. Трябва да продължим това, което сме започнали и да останем остров на стабилност на Балканите“, категоричен бе Цветанов.

Според него е важно успешните кметове на ГЕРБ да продължат своята работа. По думите му, правителството продължава усилията си да довърши автомагистрала „Струма“, защото това е един стратегически обект не само за региона, но и за страната. „С този обект ще създадем условия за бизнеса, за инвеститорите, за хората и най-вече ще дадем сигурност при пътуването на всички“, коментира Цветан Цветанов.
Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че изборът на Красимир Герчев и номер 3 в бюлетината е важен за Разлог. „Красимир Герчев ще получи подкрепата на най-голямата парламентарна група - тази на ГЕРБ и на министрите от правителството, за да се решават важните приоритети и стратегическите цели за община Разлог“, заяви Цветанов.

Цветан Цветанов подчерта, че реализирането на Националната програма за енергийна ефективност е важна за средния и малкия бизнес, защото така се създава реална работа за производството и за фирмите изпълнители на обектите. „На срещи като тази съм убеден, че всеки от нас ще направи така, че повече хора ще отидат да гласуват, за да не се определя бъдещето ни от случайността. Правилният избор за Разлог е с номер 3“, категоричен бе Цветанов.

На срещата с бизнеса в град Разлог присъстваха областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, кандидати за общински съветници и кметове на кметства от общината.

Добавени коментари

Ратарка публикува:
09 Октомври 2015 | 20:47
Путка й майчина и на таа Кроела Девил с микрофоно що е налапала и тя ако не е на сечи боб цръна меродия нече изкара варошчия говедар. Нинга нема да гласувам зя тия мръши джербовето дека докараа не само разложане а и сички българе до просешка тояга.
Кирил Янчев публикува:
09 Октомври 2015 | 20:42
За какви сериозни работи си тръгнал да говориш пред хората бе Краси? На 8.11.2015 г. остави 80% пт населението на града без ток в един от най - студените дни. Парните инсталации на хората зявряха. Малки двца останаха на студено. Още хиляди проблеми заради това, че няма ток. Ти не можа, адекватно и на време да се справиш с този проблем за поредвн път се осра. И ти си тръгнал дя ми се лигавиш пред хората колко си велик. Засрами се! И защо се сещаш само преди изборите да се правиш на интересен по медиите не ми е ясно. Като си толкова велик, осигури работа зя младите хора, за да може те да остават в родния си град, а не само за сино ти и общината. Некадърник нещастен. Не те е срам!
обикновен_Ратар публикува:
07 Октомври 2015 | 13:50
а към потребителя N-3 в бюлетините - не те знам кой си ... но не знам само кой е за кошчето...явно всички които са с номер 3 - то за това и всичките ви плакати са по кошчетата ... точно там където Ви е мястото
обикновен_Ратар публикува:
07 Октомври 2015 | 13:46
Браво г-н Герчев...продължавате със заплахите към обикновените хорица...явно се страхувате да не изгубите и се чудите по какъв начин да заплашвате хората...Няма го терора който бе в Балканстрой - сега наблягате и на частните фирми...на председателя на РПК и т.н. Браво!!!
№3 в бюлетините публикува:
06 Октомври 2015 | 10:23
Само Герчев с №3, това е правилния избор, всички други са за кофата за боклук! Давай Краси с тебе сме!
берт публикува:
05 Октомври 2015 | 13:26
do--Wert----БОЛИ МЕ УЯ ЗА КОЙ ЧЕ ГЛАСУВАШ.АБЕ КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА ТАКЪВ ПЕДАЛ КАТО ТЕБЕ БЕ МАЛОУМНИК.
razlogenin публикува:
05 Октомври 2015 | 10:43
lele,за мааалко да забрава.значи нема да гласувам за атака оти тиа не искаа да ни вкараа в конфликт с русиа.не искаа да има танкове и бази и наемници от демокрациата да ни тормозат нагло.не искаа бежанци дека идаа като цунами.оти кога западната демокрациа им бомбардираше домовето и икономиката.земаа им нефто и газта а па нас и прецакаха ,та и парите що имаше да земем от законен биснес с тех не земахме.сега тиа демократе искаа от нас да отговараме заедно с тях за лажните и крадните.атака не искааа,апа я искам мили ми офци.
razlogenin публикува:
05 Октомври 2015 | 10:18
я знам оти нема да гласувам за атака-таа партиа иска да се прекрата договорите е чез и другите тарикате за тока дека ни крада и лажат.искаа да се напрее южен поток а не турски.искаа да си преработваме златото и сичко дадено за без пари тука в татковината,искаа да се махнат и ониа дека костов им даде двата теца в марица-изток.да ревизираа кее така се краде и расипа икономиката.и искаа да се окантариме сас западната демокрациа дака ни прееба целото производсто и ни взема пазарите и на север и на юг на желото земно калбе.и ние кат офци се радуваме.та за тава нема да гласувам за така.оти я сам проз и вие сте прозти/цитирам бригадире на управата/ и че си се дупим оше бая време.а наздраве
Dunchin публикува:
05 Октомври 2015 | 08:03
Kakvi reformatori.kakav smeshnik e mechoko..tava che ti e kmet
razlojenin публикува:
04 Октомври 2015 | 22:08
В момента Разлог е на 0. Само се усвояват комисионни за хората няма нищо.
Разлог публикува:
04 Октомври 2015 | 21:06
Това ли е бизнеса на Разлог! Мили боже,те ли ще усвояват еврофондовете?!Г-н Герчев ,мислех да гласувам за вас,но след тая непонятна за мен среща с тези мними бизнесмени,просто ще избера някой десен кандидат.
Wert публикува:
04 Октомври 2015 | 16:54
Е не слет като осъжданиа ц.ц е емблемата на герб за тия избори жалко за герчев Сега съм сигорен ще гласувам за РБ и Иван Димитров

Добавете Вашия коментар

TOP