Цветанов: Кметът на Благоевград Ат. Камбитов е достоен и ценен авторитет, доказал се през този мандат

11 Май 2015 | 21:09
1 коментара
Политика
Цветанов: Кметът на Благоевград Ат. Камбитов е достоен и ценен авторитет, доказал се през този мандат

Кметът на Благоевград  Атанас Камбитов е достоен и ценен авторитет, доказал се през този мандат. Коментира пред медиите зам. - председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник - председател на партията Цветан Цветанов по повод кандидатите за предстоящите кметски избори в област Благоевград.

„Членовете на общинската структура категорично са доказали, че стоят зад него в един следващ мандат”, каза Цветан Цветанов.

Като успешни, той определи още кметовете на Банско и Разлог – Георги Икономов и Красимир Герчев.

„Убеден съм, че хората ще оценят това, което са направили въпреки затрудненията, които имаха с експеримента „Орешарски” и коалицията БСП, ДПС, И „Атака”. Кметовете натрупаха доста опит, администрациите започнаха да подготвят проекти по европейски програми, което даде възможност да се реализират проекти с европейската солидарност, а това е добра перспектива за развитието на курортите в Благоевградска област”, коментира още Цветан Цветанов.

Той уточни, че в структурите в страната текат събрания за номиниране на кандидати за кметове.

За момента в общините Сатовча и Гърмен, където днес Цветан Цветанов проведе срещи с местните структури, все още няма конкретни кандидати. „Вероятно имената ще станат ясни след 20 юни, като ПП ГЕРБ категорично ще заложат на почтени и уважавани хора”, каза още Цветан Цветанов.

Източник: Струма

Добавени коментари

12345 публикува:
12 Май 2015 | 21:22
С КАКВО СЕ Е ДОКАЗАЛ кАМБИТОВ.......

Добавете Вашия коментар

TOP