Цветанов: Кметът на Банско Георги Икономов се ползва с подкрепата на цялото политическо ръководство на ПП ГЕРБ за нов мандат

26 Юни 2015 | 08:53
6 коментара
Политика
Цветанов: Кметът на Банско Георги Икономов се ползва с подкрепата на цялото политическо ръководство на ПП ГЕРБ за нов мандат

Кметът на Банско Георги Икономов се ползва с подкрепата на цялото политическо ръководство на ПП ГЕРБ, на всички министри на партията, както и с подкрепата на всички народни представители, затова съм убеден, че той ще постигне победа на местните избори още на първи тур. Това заяви председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов на събранието за номинации на кандидати за кмет на община Банско, кметове на кметства и на общински съветници, което се проведе в Банско.

Присъстващите 137 делегати подкрепиха единодушно номинираният за нов мандат  кмет и общински ръководител на ПП ГЕРБ Георги Икономов, както и номинираните за кметове на селата Добринище -  Китан Галчев, Места - Елена Дашева и Кремен – Емилия Пандева, и номинираните за общински съветници.

 

„Впечатлен съм от работата на Вашата структура, която постига едни от най-добрите резултати в страната”, каза още Цветанов. Той подчерта, че и на тази предизборна кампания ПП ГЕРБ ще отправя позитивни послания, насочени към хората.

 

„Нашата цел е да има висока избирателна активност, само така ще бъдем легитимни. Важно е да увеличим броя на кметовете и общинските съветници по места, защото местните избори са основополагащи за стабилността на държавата”, коментира зам.- председателят на ГЕРБ.

 

„Структурата на ГЕРБ в Банско е за пример в цялата страна. Убедена съм, че Георги Икономов ще спечели изборите още на първи тур, защото той е най-успешният кмет, който Банско някога е имал”, заяви областният координатор на ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева. Тя призова за мобилизация на предстоящите избори.

  

На срещата Цветан Цветанов коментира работата на народните представители на ПП ГЕРБ в парламента и позицията на партията по важни законодателни промени, свързани с реформите в различни сектори.

Добавени коментари

Кравешка История публикува:
28 Юни 2015 | 00:06
Знаете ли тоз войвода, стар и глупав по природа. Чета има той голяма, май са трима или двама. Кмет решил е пак да става и на комунизма се продава. Но не среща веч подкрепа, за съдбата тъй нелепа. Сутрин скубе си косите, в Кипър скрити са парите. От далеч се пак умува, Гласове отново да купува. Глупаво Бохемче обикаля, Търси някой да окаля. Черна пропаганда води, от врата на вратата ходи. Тази чета силно застрашена, на всякакви мизерии решена. Шамби сляпо се надява, есен байрака да развява. Но уви е сметката отново крива, математика е пак фалшива. Знайте: Времето лети, лети. Две и две не прави три.
недоволен публикува:
27 Юни 2015 | 08:04
Корпоративен вот плюс купен вот , плюс измама и хоп-гробаря е кмет.
banskalia публикува:
26 Юни 2015 | 16:21
to e taka prestupnici oglaviava durjavata i bansko eden za podslushvane drug za iztochvane na dds
селянин от Банско публикува:
26 Юни 2015 | 15:35
Краставите магарета се надушват!Престъпникът цв.цв. и икономовият ДеДеСар заедно с колчаговия лихвар!Ето това е примерът за подръжание на гербаджии в цялата страна!Затова страната е на това дередже!Вярно е--гербаджии в Банско са на първо място.Те окрадоха съгражданите си с точене на субсидии без да са животновъди или селскостопански производители,за да се облагодетелстват лично и да напълнят касата на герб.КАК НЯМА ДА Е ВПЕЧАТЛЕН ЦВ.ЦВ.?!ТА И НИЕ СМЕ ВПЕЧАТЛЕНИ.ВПЕЧАТЛЕНИ СМЕ И ЧЕ НЕ ИМ СТИГА,ТА ИСКАТ ДА ПРЕЯЖДАТ С ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ,ЗА ДА ИЗСМУКВАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ НАРОДЪТ НИ.ЛАКОМИЯТА Е СТРАШНА.ТЕЖКО НА ВСИЧКИ НИ С ТАКАВА УПРАВИЯ!!!
Чоче публикува:
26 Юни 2015 | 15:23
Ей редактора , що не качи и други снимки да видим кои са били на събирането та да ги зачешаме тия дека не са от техното обкръжение ?
ХА ХА публикува:
26 Юни 2015 | 15:21
НИЩО ЧЕ ПОДСЪДИМИЯ ЦВЪКИ Е ДОШЪЛ ДА ДЕМОНСТРИРА ПРИСЪСТВИЕ. ДО ЕСЕН ИМА ВРЕМЕ И АКО УКОШАРЯТ ЦВИНОКИО "КМЕТА" ЩЕ ГЛЕДА КМЕТСКИЯ СТОЛ НА СНИМКА И ТО ЗА ВИНАГИ. А И ДОРИ ДА НЕ ГО УКОШАРЯТ НЕМА ДА МУ Е ЛЕСНО НА ГОШЕТО , АМА ИЧ . ДОСТАТЪЧНО СЕ ИЗЛОЖИ, ЗА ЧЕТЕРИ ГОДИНИ НИЩО НАЯВЕ , ОП ГРЕШКА САМО ЕДНА НЕРАБОТЕЩА КАНАЛИЗАЦИЯ И ИЗВИРАЩИ ФОНТАНИ В МАЗЕТАТА НА ХОРАТА :) АКО , КАЗВАМ АКО СПЕЧЕЛЯТ ТРЯБВА ДА СА РАЗДАЛИ БАЯ МИЛИОНЧЕТА И ДА СА СМЕНИЛИ БАЯ ЧУВАЛЧЕТА С БЮЛЕТИНИ КАКТО ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ...

Добавете Вашия коментар

TOP