Цветанов: ДПС имат повече национално отговорно поведение, отколкото БСП

21 Декември 2018 | 11:47
0 коментара
Политика

Традиционното слово на почетния председател на ДПС Ахмед Доган доказва, че няма нужда от предсрочни избори.

Това коментира в кулоарите на парламента Цветан Цветанов. Той не видя основания за програмен кабинет, каквато е другата теза на Доган.

Няма нужда от предсрочни парламентарни избори, смята Ахмед Доган
 
"Ахмед Доган казва, че днес страната не се нуждае от предсрочни избори. И това, което казва Ахмед Доган, загрижен за всичко, което се случва, както в Европа, така също и в света, всяка една държава трябва да бъде максимално концентрирана върху усилията и политиките, които трябва да прави, за да има тази стабилност", коментира Цветанов.  
 
"Що се касае до програмен кабинет, аз смятам, че към настоящия момент имаме парламентарно мнозинство. В немалка част от законопроектите, които не са част от управленската програма и не са в коалиционното споразумение, ние получаваме парламентарна подкрепа и от опозицията. Това показва действително национално отговорно поведение на някои от парламентарните групи, независимо, че са в опозиция в днешния парламент. Смятам, че с гласувания в българския парламент по много от темите ние сме постигали точно национален консенсус. Друг е въпросът, че ДПС имат може би повече национално отговорно поведение на моменти, отколкото Българската социалистическа партия", каза още Цветан Цветанов.

Добавете Вашия коментар

TOP